Έχετε παρατηρήσει ποτέ αυτά τα μαγαζάκια με τις ταμπέλες "Αγορά χρυσού" που έχουν αρχίσει να ανοίγουν εδώ και κάμποσο καιρό ? Η μάλλον, επειδή σίγουρα τα έχετε παρατηρήσει, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι στο καλό συμβαίνει με αυτά ?
Τα βλέπω και εξαπλώνονται παντού, Ακριβώς όπως βλέπαμε κάποτε τα DVD Clubs να εξαπλώνονται και τα internet cafe αργότερα. Περπατάς σε μία περιοχή και μπορεί να δεις 3-4 από αυτά, ίσως και παραπάνω. Ένα νέο κατάστημα άνοιξε σήμερα κοντά στο σπίτι μου, και στον δρόμο από κάτω παίζει να έχουμε κάνα δύο ακόμα.
Υποθέτω ότι το βλέπουνε σαν την καλύτερη "επένδυση σε καιρό κρίσης", αλλά ακόμα και έτσι είναι κάπως υπερβολικό. Αυτό που με παραξενεύει ακόμη περισσότερο είναι ότι όλα είναι ίδια. Έχουν όλα τους αυτά τα αυτοκόλλητα στα τζάμια που δείχνουν μπάρες χρυσού, αυτοκίνητα, κοσμήματα κλπ, και προπαντός, τη μεγάλη ταμπέλα "ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ", λες και είναι αλυσίδα καταστημάτων. Δηλαδή όλα αυτά ανήκουν σε κάποιον ? Κάποιον που την έχει δει σαν επιχειρηματίας που θα θησαυρίσει με τις κακουχίες της Ελλάδας ? Ξέρω, έχω αρχίσει να ακούγομαι λίγο παράξενος :bduh:
Λοιπών ? έχετε ιδέα τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα μαγαζιά ?