Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έλληνες οδηγοί.

More
25 Apr 2012 06:01 #107167 by Αντώνης Παπαθανασίου
...και όχι μόνο.

(αναβάτες, ποδηλάτες, πεζοί)

Το τελευταίο δίμηνο έχω διανύσει πάνω από 3k χιλιόμετρα και έχω δεί τα α-πί-στε-υτα. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Προσπεράσεις επάνω σε στροφές, προσπεράσεις στην εσωτερική, tailgating στην δεξιά με την αριστερή άδεια, συμπεριφορές που γενικά περιμένουμε σε παιχνίδια με άπλετα save/load slots και όχι στον δρόμο.

Fun story. Σκηνικό προ λίγων ημερών:

Εμείς στην δεξιά λωρίδα της Αθηνών-Κορίνθου (νομίζω είχαμε ήδη μπεί προς Αττική οδό) στα 120χαω, και κτελατζής να μας έχει κολλήσει σε υπερβολικά επικίνδυνο βαθμό, έφτανε και στα δυο μέτρα άνετα, αναβοσβήνοντας φώτα συνέχεια για να μπούμε στην ΛΕΑ. Η αριστερή ήταν άδεια.

Η οποία ΛΕΑ κιόλας σε εκείνο το σημείο και δεδομένης της ταχύτητας με το ζόρι χώραγε το αμάξι. Που και υπέρδιπλη να ήταν, χάρη στον δολοφόνο εγώ δεν θα έκανα.

Κάθε φορά που αναβόσβηνε φώτα, αλάρμ για δυο χτυπήματα, χεράκι έξω και σήμα για προσπέραση. Τελικά μετά από δεκα λεπτά αξιώθηκε να προσπεράσει. Με το απαραίτητο χειροκρότημα από τους επιβάτες μου (χειροκροτούσε και το σκυλί την ταρζανιά του).

Άντε βγάλε άκρη τώρα.

Και σε όποιον τυχόν συμβεί το ίδιο, με την καμία δεν μπαίνετε ΛΕΑ! Όση ορατότητα και να έχετε. Θυμάμαι σκηνικό πριν χρόνια, όπου ακινητοποιημένο αυτοκίνητο επι της ΛΕΑ δεν είχε προλάβει να ανοίξει το Δ και μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη.

Σκέφτηκα λοιπόν να μοιραστούμε κάποια από τα πιο κουφά/άκυρα/ηλίθια/επικίνδυνα περιστατικά που μας έχουν τύχει στην άσφθσαθσλτο. Πέρα βέβαια από το όποιο γέλιο (ή κλάμα) ρίξουμε, που ξέρεις, κάτι μπορεί να μάθουμε από αυτά.

Για παράδειγμα πρόσφατα έμαθα και κατάλαβα πως σε αυτοκινητόδρομο τριών λωρίδων ανα κατεύθυνση η μόνιμη χρήση της μεσαίας όταν η δεξιά είναι άδεια θεωρείται παράνομη. Ασχέτως με το οτι υπάρχει η αριστερή.

Πόσοι από εμάς άραγε οδηγούμε έτσι; :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Apr 2012 13:36 #107178 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Ήμουνα Κρήτη και είχαμε βγει μαζί με ένα ξάδερφό μας. Ήπιαμε κάτι ρακόμελα και στο γυρισμό με το αμάξι του φάγαμε φρίκη. Ο τύπος είναι ηλίθιος. Μουσική φουλ, τρέξιμο όσο δεν πήγαινε, πέρασμα σε καμιά 10 αρια κόκκινα χωρίς να σταματάει, οδήγηση χωρίς χέρια...

Το χειρότερο όμως έρχεται πιο μετά. Σε ένα σημείο μας σταματάνε σε ένα μπλόκο αστυνομικοί για αλκοτέστ. μας κάνουν έλεγχό, παίρνουν στοιχεία και όταν βλέπουν το όνομά του του λέει ο ένας " ρε συ, εμείς είμαστε συγγενείς" και έτσι φύγαμε και με την άδεια της αστυνομίας για άλλο ένα δεκάλεπτο στα death race της Κρήτης

More
29 Apr 2012 19:10 #107292 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ ένα ξέρω. Αμα έχεις οδηγήσει στην Ελλάδα, μπορείς να οδηγήσεις παντού. Σχεδόν παντού. Εκτός απο εδώ:

[youtube:142vx6v9]
[/youtube:142vx6v9]

More
30 Apr 2012 01:29 #107304 by Βασίλης Βασιλός

x_yannis wrote: Εγώ ένα ξέρω. Αμα έχεις οδηγήσει στην Ελλάδα, μπορείς να οδηγήσεις παντού. Σχεδόν παντού. Εκτός απο εδώ:

[youtube:31m6ipny]

[/youtube:31m6ipny]

Παναγία μου!! Έτσι οδηγούσαν στις λεωφόρους του San Andreas :P

More
30 Apr 2012 11:12 #107314 by Παναγιώτης Σεντουκάς

TensaZangetsu wrote:

x_yannis wrote:
Παναγία μου!! Έτσι οδηγούσαν στις λεωφόρους του San Andreas :P

προσωπικά πάντα οδηγούσα τις ράγες του τρένου \:D/