Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα βαρελότα της Ανάστασης

More
22 Apr 2012 21:43 #107072 by Γιάννης Μπόκας
Αυτό το σκηνικό το έχετε ζήσει όλοι, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε την Ανάσταση. Σε κάποια νησιά γίνονται μέχρι και εμφύλιοι πόλεμοι μεταξύ των εκκλησιών, με διάφορα πυροτεχνήματα.

Ψάχνοντας στο youtube για τέτοια τρελά σκηνικά, έπεσε στα χέρια μου το παρακάτω βιντεάκι, το οποίο τραβήχτηκε φέτος στον Νέο Κόσμο. Παρακολουθήστε τι γίνεται μετά το "Χριστός Ανέστη". Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται τέτοια!

[youtube:1a5ymbl2]
[/youtube:1a5ymbl2]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2012 23:09 #107075 by Stratos Kiremis
μόνο που αυτά είναι μολότοφ για όποιον δεν το κατάλαβε....... :P

και δίπλα έσκαγαν τα μεγάλα δυναμιτάκια ώστε να πάρουν φούντο οι μολότοφ που ήταν ήδη στον δρόμο...

(μένω κοντά και οι καφρίλες αυτές είναι γνωστές χρόνια τώρα, απλώς πλέον γίνεται η καφρίλα γνωστή και μέσω Διαδικτύου)

προσωπικά το βρίσκω τελείως αισχρό το φαινόμενο. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το νόημα. Πως λέμε: τι θέλει να πει ο ποιητής;

μήπως "είμαι κάφρος και μου αρέσει να το δείχνω, αφού με παίρνει γενικότερα..." ;;;;

More
22 Apr 2012 23:36 #107077 by Γρηγόρης Βούλγαρης
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαα έλιωσα στο γέλιο...εντάξει το νόημα είναι αυτό ακριβώς να γίνει καφρίλα. Κρίμα που κάτι φορές δεν τα υπολογίζουν καλά και διαμελίζονται

More
23 Apr 2012 02:57 #107082 by xrysaugh kamitsiou
dystyxws exoume sinexeia thimata...poli kako ethimo... :(

More
23 Apr 2012 22:54 #107127 by Ανδρεας Καλογερας
οντως το παραχεσανε(με συγχωριτε για την εκφραση, censor me :P ), ουτε εδω στο αγρινιο δν τα καναμε αυτα..... το πολυ πολυ 5-6 500αρες(σερβικες η κινεζικες φαλαινες) αλλα οχι μολοτοφ... το θεαμα αυτο ειναι πολυ λυπητερο, ειδικα το να ριχνουν πριν το χριστος ανεστη και αυτος ο *&$^% που φωναζε στην καμερα ωωωωω μ@λ@κα -.- mefisto manna και μεχρι εκει..... αντε αν το παρει και φετος η παναθα θα ριξω καμια δυο :P

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!