Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια για το service pack

More
03 Oct 2011 02:46 #99497 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παιδιά έχω μια ερώτηση για το pc μου. Έχω Windows Vista SP1 και κάνω τακτικά τα Windows Update. Πριν κάμποσο καιρό είδα ότι υπάρχει η ενημέρωση του Service Pack 2 το οποίο όμως συνεχώς έλεγε πως ακυρώθηκε. Έψαξα στα suppot της Microsoft αλλά τζίφος, καθώς δεν θέλω να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση. Τελικά βρήκα ένα site με κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα και τον ίδιο κωδικό σφάλματος με εμένα και έλεγε ότι το πρόβλημα του λύθηκε μόλις εγκατέστησε κάποια Fonts. Εγώ έχω την εξής απορία: Αν εγκαταστήσω τα Fonts και τρέξω το update από το Windows Update είμαι 100% ασφαλής ότι δεν θα υπάρξει κάποια επιπλοκή στην αναβάθμιση; Ρωτώ διότι το laptop μου το είχαν κάνει δώρο και δεν έχω τα drivers σε περίπτωση που γίνει κάποιο κόλλημα. Οποιαδήποτε βοήθεια/άποψη θα ήταν χρήσιμη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2011 03:16 #99500 by Γιώργος Λόλας
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Antivirus και το Firewall και μετά προσπάθησε πάλι να κάνεις εγκατάσταση του Service Pack 2. Αν δεν γίνει και πάλι, γράψε εδώ τον κωδικό σφάλματος να το ψάξω :)

More
03 Oct 2011 08:40 #99503 by Kostas Milonas
Οντως ο κωδικος σφαλματος θα ηταν πολυ χρησιμος για να δουμε τι προβλημα υπαρχει...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 Oct 2011 10:19 #99508 by Γιάννης Πετρόχειλος
Είναι η ενημέρωση KB948465 και ο κωδικός σφάλματος 8024000Β. Δεν πίστευα ότι θα ήταν χρήσιμος γιατί η κατάσταση λέει ακυρώθηκε, όχι απέτυχε. Απλά το θέμα είναι πως γενικά έχω ακούσει ότι τέτοιου είδους update, χειροκίνητα αφήνουν κουσούρια στο pc και αναρωτιέμαι τι παίζει. Δεν καίγομαι και πολύ όμως δεν μου αρέσει ο IE9...μόνο λίγο το msn :P

More
03 Oct 2011 10:50 #99510 by Kostas Milonas
Εχεις δοκιμασει το παρακατω:

Εναρξη->Εκτελεση και γραψε το παρακατω:
Cmd /c ren %systemroot%\System32\Spupdsvc.exe Spupdsvc.old
Πατας Οκ και τρεχεις παλι το windows update.

( Πηγη )

Παντως και χειροκινητα να κανεις το update δεν υπαρχει προβλημα, την ιδια διαδικασια κανει :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 Oct 2011 13:20 #99523 by Γιάννης Πετρόχειλος
okk thanks!!! θα το δοκιμάσω αν και δεν είναι προς το παρών απαραίτητο!!!