Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το PC

More
19 Sep 2011 21:23 #98588 by Ιβάν
Καλησπέρα παιδιά.

Στον υπολογιστή μου έχω 1GB RAM, και πρόσφατα έβαλα και άλλα 2GB. Μώλις την έβαλα όμως, το PC μου άρχιζε να παρουσιάζει προβλήματα. Κάνει μόνο επανεκκίνηση καμιά φορα και μου βγάζει μπλε οθόνη, και όταν παιζω LoL έχει τρομερα κολλήματα και με πετάει έξω βγάζοντάς μου αυτά...

Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Με την 1GB RAM όμως αυτό δεν μου συμβαίνει! Έχει κανείς σας καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Υ.Γ. Η κάρτα γραφικών είναι NVIDIA GeForce 8600 GT και η μητρική είναι DDR2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2011 13:09 #98604 by Μάνος Γρυπάρης
Πηγαινε στο Start Menu και γραψε msconfig (αν εχεις XP η Vista πας Start Menu/Run).
Απο εκεινη την καρτελα πας στο Startup και ξε-τσεκαρεις το παραπανω προγραμμα που εμφανιζεται οταν ξεκινουν τα Windows. Σβησε και τον καταλογο του μαζι για να εισαι σιγουρος.

Αν δεν λυθει ψαξε στο Start Menu μηπως εχει εγκατασταθει απο μονο του στα Προγραμματα και μπορει να γινει Uninstall (που δεν νομιζω).

Τελος, αν δεν λυθει με τιποτα, κανε backup την επιφανεια εργασιας και ξαναπερνα Windows χωρις format (απο πανω). Απλα να εισαι προσεκτικος. To προβλημα αυτο δημιουργειται απο το χαζο προγραμμα Bug Splat! της Riot που φτιαχνει το League of Legends. Αυτα εχουν οι μικρες προγραμματιστικες εταιρειες, τι να κανουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Sep 2011 14:13 #98605 by Ιβάν
Ευχαριστώ Μάνο αλλά δεν το έχει το πρόγραμμα ούτε στα προγράμμτα ούτε και στο msconfig.

More
20 Sep 2011 21:46 #98625 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μπορει να μην το εχει. Ολα τα Windows το εχουν. γραψτο στην αναζητηση και θα το βρεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Sep 2011 23:28 #98627 by Ιβάν
Το θέμα είναι ότι με την 1GB RAM δεν μου το κάνει αυτό. Αυτό είναι το περίεργο της υπόθεσης. Και έγραψα στην αναζήτηση bug splat αλλά δεν μου βρήκε τίποτα (εννοώ ότι δεν βρήκε το bug splat όχι το msconfig). Καμιά ιδέα;

More
20 Sep 2011 23:53 #98633 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν καταλαβαινω.
Το βρηκες το msconfig ή όχι?
- Αν δεν το βρηκες ρωτα καποιον που ξερει απο Windows
- Αν το βρηκες και δεν υπαρχει blug splat, τοτε στειλε email στο support της Riot. Αν δεν απαντησουν, εγω θα τους επαιρνα ακομα και τηλεφωνο.
- Κι αμα δεν σου πουν ουτε αυτοι, ξαναπερνα Windows.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 07:05 #98639 by Ιβάν
Ναι βρε συ, το msconfig το έχω βρει. Απλά σου λέω πως μαυτό μου το εμφανίζει με τα 2GB RAM ή 3GB. Τέλως πάντον, θα κάνω αυτό που είπες και θα τους στείλω email, ή θα το γράψω ακόμα και στο forum. Ευχαριστώ πάντος για την βοήθεια.