Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Netbook: Η φθηνότερη επιλογή με 2GB RAM!

More
10 Aug 2011 10:28 #97272 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά από εκτενές ψάξιμο στο Internet κι επειδή τα φθηνότερα Netbook έχουν 1GB RAM (και με 1GB ψιλοσέρνεται το σύστημα αν φορτώσεις πολλά tabs και μερικές εφαρμογούλες) σας έχω το φθηνότερο Netbook με 2GB RAM.

Acer Aspire 1410-742G16N

Οθόνη: 11.6 in, Intel Celeron 1.3 GHz, Μνήμη: 2 GB, Σκληρός Δίσκος: 160 GB

285 ευρώ από το EasyBuyWorld

Μου κάνει εντύπωση που εμφανίζει μόνο το EBW στο συγκεκριμένο netbook. Μόλις το αγοράσω θα σας πω εντυπώσεις

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Aug 2011 10:42 #97273 by Kostas Milonas
Σουπερ το netbook Μανο με πολυ καλη τιμη!

Αν θες κιολας πιο μετα του βαζεις εναν SSD που γινονται ολο και πιο προσιτοι και θα ειναι απιαστο :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Aug 2011 13:55 #97325 by Ανδρέας Γρυπάρης

asmilon wrote: Αν θες κιολας πιο μετα του βαζεις εναν SSD που γινονται ολο και πιο προσιτοι και θα ειναι απιαστο :-)

και εγώ συμφωνώ με τον SSD. Πλέον έχω φτάσει να έχω σε κάθε PC:
Corsair X64 (στον server μου)
Intel X25-M (στο gaming ring)
Corsair F60 (στο laptop και στο htpc)
γενικά από τότε το loading και το boot time είναι άγνωστη λέξη :rolleyes:

More
02 Sep 2011 08:27 #97902 by n78
Παιδιά εγώ αγόρασα ένα netbook sony vaio m-series και δείχνει να τα πάει πολύ καλά. Πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα. Τα netbook δεν παίρνουν cd και αναγκάζομαι να περνάω προγράμματα από usb-stick πράγμα που δεν είναι πάντα εύκολο. Ξέρω ότι κυκλοφορούν κατι συσκευές που τις συνδέεις στα netbook (σαν τους driver των pc) και γίνται η δουλειά αλλά δεν ξέρω πως να το ζητήσω. Όποιος μπορεί ας μου πει δυο πράγματα. Πληροφοριακά ψάχνω κάτι καλό και φθηνώ (όσο γίνεται κάτι τέτοιο), που να μπορεί να διαβάσει και να κάνει εγγραφή cd/dvd.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς οτι δεν έχω καλή σχέση με τους υπολογιστές γενικά, οπότε ζητώ κατανόηση αν ρώτησα καμμια βλακεία.

More
02 Sep 2011 08:55 #97903 by Kostas Milonas
Μπορεις να αγορασεις ενα εξωτερικο DVDRW που συνδεεται με USB στον υπολογιστη σου. Δεν εχω κατι συγκεκριμενο να σου προτεινω, αλλα μπορεις να ριξεις μια ματια εδω και να διαλεξεις αυτο που σου κανει καλυτερα:

www.bestprice.gr/search?q=usb+dvd

Με αυτα θα μπορεις να διαβαζεις και να γραφεις CD και DVD χωρις κανενα προβλημα. :D

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Sep 2011 10:10 #97905 by n78
Eυχαριστώ πολύ! :icon applaud: