Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
δηλαδη εσυ μου προτεινεις το τελευταιο acer?geololj wrote: Αυτό που μάλλον εννοεί ο φίλος σου είναι το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται από την Acer στην Ελλάδα. Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα για τo service. Δεν γνωρίζω αν όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια προβλήματα, αλλά δεν έχουν όλες service στην Ελλάδα (το μηχάνημα ελέγχεται από τρίτους, ανταλλακτικά αποστέλλονται από το εξωτερικό κλπ). Θα πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά και με το eshop να τους ρωτήσεις για την κάλυψη που σου παρέχει η εγγύηση.
Τώρα, το Vaio δεν φαίνεται και πολύ για gaming laptop. Το δεύτερο που postαρες πάντως είναι πολύ δυνατό. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου αν θα προχωρήσεις στην αγορά του Acer.
Acer Hellas τεχνική υποστήριξη
e-shop τεχνική υποστήριξη - εγγύηση - DOA
οκ.σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.οταν το παρω στα χερια θα σε ενημερωσω .geololj wrote: Ναι, για τα λεφτά που πωλείται είναι πάρα πολύ δυνατό. Περίμενα να κοστίζει περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που έχει. Πάντως, όποιας εταιρείας και να επιλέξεις, το ίδιο περίπου service θα έχεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε
Αγόρασε το άφοβα. Περιμένω εντυπώσεις όταν το πιάσεις στα χέρια σου