Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK PC XU015UT

More
29 Jul 2011 13:01 #96867 by Θοδωρής Κώτσελας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2011 21:34 #96895 by Άγγελος Φασούλης
Σε γενικές γραμμές είναι καλό αλλά ο επεξεργαστής (2.10 GHz) είναι ένα θέμα. Kαλύτερα να είναι 3GHz.

More
30 Jul 2011 03:07 #96902 by Γιώργος Λόλας
Από ότι βλέπω σε κάποιες δοκιμές, η κάρτα γραφικών που φοράει (Intel HD Graphics 3000) έχει τις παρακάτω επιδόσεις:

Dirt 3: 71 FPS (low), 31 FPS (medium)
Crysis 2: 31 FPS (low), 19 FPS (medium)
Call of Duty Black Ops: 26 FPS (low), 18 (medium)
Starcraft 2: 70 FPS (low), 20 FPS (medium)
Resident Evil 5: 59 FPS (low), 19 FPS (medium)
Bad Company 2: 36 FPS (low), 22 FPS (medium)
Fifa 11: 32 FPS (high)

Θα σου πρότεινα να πάρεις το ACER ASPIRE 5745G-334G50MNKS . Έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και είναι στην ίδια τιμή. Επίσης, έχει δύο dimms DDR 3, οπότε θα πάρεις και από εκεί ένα 5-10% στις επιδόσεις λόγω dual channel και έχει και μεγαλύτερο δίσκο.

Για να συγκρίνεις:
Bad Company 2: 54 FPS (low), 27 FPS (medium)
Fifa 11: 59 FPS (high)

Σε αυτή την τιμή δύσκολα θα βρεις ένα μηχάνημα το οποίο θα αντικαταστήσει έναν σταθερό υπολογιστή σε περιβάλλον gaming. Πάντως, αν δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, αγόρασε το και δε θα μείνεις παραπονεμένος (για τα λεφτά που θα δώσεις πάντα).

More
30 Jul 2011 11:12 #96905 by Θοδωρής Κώτσελας
εχω βρει και αλλα δυο:1)SONY VAIO VPC-EA43FX/BJ 14'' I3-380M BLACK( www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908948 )

2)ACER ASPIRE 5742G-484G50MNKK( www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906995 )
ειμαι περισσοτερο προς το vaio τι λετε?
ισχυει οτι η acer δεν ειναι καλη μαρκα?γιατι εγω την θεωρουσα πολυ καλη αλλα ενας φιλος μου ηλεκτρονικος μου ειπε ουτε να το σκεφτομαι.
δεινω λεφτα μεχρι 600-650euros

More
30 Jul 2011 15:10 #96908 by Γιώργος Λόλας
Αυτό που μάλλον εννοεί ο φίλος σου είναι το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται από την Acer στην Ελλάδα. Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα για τo service. Δεν γνωρίζω αν όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια προβλήματα, αλλά δεν έχουν όλες service στην Ελλάδα (το μηχάνημα ελέγχεται από τρίτους, ανταλλακτικά αποστέλλονται από το εξωτερικό κλπ). Θα πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά και με το eshop να τους ρωτήσεις για την κάλυψη που σου παρέχει η εγγύηση.

Τώρα, το Vaio δεν φαίνεται και πολύ για gaming laptop. Το δεύτερο που postαρες πάντως είναι πολύ δυνατό. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου αν θα προχωρήσεις στην αγορά του Acer.

Acer Hellas τεχνική υποστήριξη

e-shop τεχνική υποστήριξη - εγγύηση - DOA

More
30 Jul 2011 15:57 #96913 by Θοδωρής Κώτσελας

geololj wrote: Αυτό που μάλλον εννοεί ο φίλος σου είναι το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης που παρέχεται από την Acer στην Ελλάδα. Έχω ακούσει κι εγώ παράπονα για τo service. Δεν γνωρίζω αν όλες οι εταιρείες έχουν τα ίδια προβλήματα, αλλά δεν έχουν όλες service στην Ελλάδα (το μηχάνημα ελέγχεται από τρίτους, ανταλλακτικά αποστέλλονται από το εξωτερικό κλπ). Θα πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά και με το eshop να τους ρωτήσεις για την κάλυψη που σου παρέχει η εγγύηση.

Τώρα, το Vaio δεν φαίνεται και πολύ για gaming laptop. Το δεύτερο που postαρες πάντως είναι πολύ δυνατό. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου αν θα προχωρήσεις στην αγορά του Acer.

Acer Hellas τεχνική υποστήριξη

e-shop τεχνική υποστήριξη - εγγύηση - DOA

δηλαδη εσυ μου προτεινεις το τελευταιο acer?

More
30 Jul 2011 17:53 #96918 by Γιώργος Λόλας
Ναι, για τα λεφτά που πωλείται είναι πάρα πολύ δυνατό. Περίμενα να κοστίζει περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που έχει. Πάντως, όποιας εταιρείας και να επιλέξεις, το ίδιο περίπου service θα έχεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε :P

Αγόρασε το άφοβα. Περιμένω εντυπώσεις όταν το πιάσεις στα χέρια σου :)

More
30 Jul 2011 21:52 #96925 by Θοδωρής Κώτσελας

geololj wrote: Ναι, για τα λεφτά που πωλείται είναι πάρα πολύ δυνατό. Περίμενα να κοστίζει περισσότερα για τα χαρακτηριστικά που έχει. Πάντως, όποιας εταιρείας και να επιλέξεις, το ίδιο περίπου service θα έχεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε :P

Αγόρασε το άφοβα. Περιμένω εντυπώσεις όταν το πιάσεις στα χέρια σου :)

οκ.σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.οταν το παρω στα χερια θα σε ενημερωσω :D .

More
31 Jul 2011 02:13 #96938 by Γιώργος Λόλας
Τίποτα φίλε μου, εδώ είμαστε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς :)

Να χαίρεσαι το καινούριο σου laptop :)

More
04 Aug 2011 16:12 #97082 by Θοδωρής Κώτσελας
σημερα το πηρα στα χερια μου.πολυ καλο ειναι.