Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με τον ήχο

More
14 Jul 2011 17:19 #95914 by hooalexyaa
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πώς ενεργοποιώ την υπηρεσία ήχου των WINDOWS γιατί δεν ακούγεται τίποτα εδώ και καιρό, και όταν πάω CONTROL PANEL-ήχος , μου λέει οτι αυτός ο υπολογιστής δεν έχει ήχο, αν θέλω να το ενεργοποιήσω , πατάω ναι αλλα καμία ενέργεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jul 2011 21:28 #95925 by Kostas Milonas
Απο οτι καταλαβαινω φιλε μου δεν εχεις εγκατασταση τον οδηγο για την καρτα ηχου σου και για αυτο δεν βλεπουν τα Windows καποια συσκευη ηχου... Αν εχεις Windows 7 πηγαινε στο Windows Update πες του να ψαξει για ενημερωσεις και δες στις λεπτομεριες των ενημερωσεων αν προαιρετικα σου εχει ενημερωσεις υλικου. Λογικα εκει θα δεις και τον οδηγο για την καρτα ηχου σου και θα εισαι ΟΚ.

Αν δεν το δεις θα πρεπει, αναλογα αν εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου (αρκετα σπανιο τωρα) ή ενσωματωμενη στην μητρικη σου, να βρεις τον οδηγο της απο τα CD εγκαστασης που εχεις ή απο την σελιδα του κατασκευαστη.

Αν εχεις προβλημα να το βρεις δωσε οσες πληροφοριες μπορεις σχετικα με την εκδοση των Windows και το μοντελο μητρικης ή καρτας ηχου και θα δουμε τι μπορει να γινει :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.