Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FC file Ειναι ενα σημαντικο αρχειο;

More
13 Jul 2011 15:47 - 13 Jul 2011 16:48 #95791 by Νίκος Tριανταφύλλης
παιδια να ρωτησω πηγα να κανω μια παρανομια αλλα δν τα καταφερα κ καλαταθος διεγραψα αυτο το αρχειο ηταν σημαντικο ?ΤΟ fc
Last edit: 13 Jul 2011 16:48 by Νίκος Tριανταφύλλης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2011 16:06 #95793 by Άγγελος Φασούλης
Φίλε μου δεν γίνεσαι κατανοητός, δώσε μας κάποιο screenshot και εξήγησε μας ακριβώς τι έγινε.

More
13 Jul 2011 16:07 #95794 by Kostas Milonas
Καλο ειναι να μας πεις τι πηγες να κανεις, το ονομα ακριβως ή περιπου του αρχειου που σβηστηκε και τι προβλημα σου παρουσιαζει τωρα.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Jul 2011 16:15 #95795 by Νίκος Tριανταφύλλης
δν εγινε κατι απλα πηγα να κανω μια τσατσια ας το πω ετσι να κανω το registy booster χωρις να πληρωσω να λητουργει μεσα σε αυτη την διαδικαδια θελε να κανω κατι με αυτο το αρχειο εε δν τα καταφερα κ ειπα να το ξανακανω απο την αρχη διεγραψα αυτο το αρχειο κ οταν αρχισα να το ξανακανω απο την αρχη την διαδικασια αυτη το fc δν το εβρισκε κ τ απαρατησα κ λεω εγω τωρα μηπως αυτο το αρχειο μου δημιουργισει κανα προβλημα τωρα που το διεγραψα για την ωρα δν εχει συμβει τπτ

More
13 Jul 2011 16:25 #95797 by Kostas Milonas
Απο οτι καταλαβαινω δεν θα εχεις καποιο θεμα μιας το fc που λες δεν φαινεται να ειναι καποιο αρχειο συστηματος. Αν δεις κατι περιεργο παντως μπορεις να κανεις Επαναφορα Συστηματος, αν εχεις XP, Vista ή 7 και να επαναφερεις τον υπολογιστη σου στην κατασταση που ηταν σε μια προηγουμενη ημερομηνια.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
13 Jul 2011 16:29 #95798 by Νίκος Tριανταφύλλης
(συγνωμη για τον τιτλο δεν ξερω πως να τον αλλαξω :P ) το fc το βρηκα μεσο τις εκτελεσης/run