Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα σε λαπτοπ

More
12 Jul 2011 16:10 #95667 by hooalexyaa
Καλησπέρα, πρόσφατα το λαπτοπ μου '' κόλλησε '' και ύστερα όταν το άνοιξα ξανά , μετά από δύο-τρείς προσπάθειες μου έβγαλε το εξής μηνυμα '' ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ : <WINDOWS ROOT>\SYSTEM 32\NTOSKRNL.EXE. EΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια, ευχαριστώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2011 16:23 #95670 by Μάνος Γρυπάρης
Έσβησες κατά λάθος αρχείο των Windows ή έκανες Uninstall κάτι και όταν σου είπε ότι "το αρχείο αυτό χρησιμοποιείται από τα Windows, να το διαγράψω?" Του απάντησες "Ναι".

Πρέπει να ξαναπεράσεις τα Windows. Βάλε το CD και ξαναπέρασέ τα. Αν δεν θέλεις να κάνεις format και θέλεις να κρατήσεις τα αρχεία σου, τότε στο αρχικό μενού θα επιλέξεις το "Leave system intact (no changes)" που ειναι και η τελευταία επιλογή. ΜΗΝ επιλέξεις το format (Διαμόρφωση) γιατί έτσι τα χάνεις όλα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Jul 2011 16:27 #95671 by hooalexyaa
Υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει επιρεαστεί απο ιό ? γιατί δεν θυμάμαι να μου έγινε τέτοια ερώτηση και προφανώς δεν θα πατούσα ''ναι'' , τέλος πάντων , εννοείς το CD με τα WINDOWS? δεν κατάλαβα αυτο που μου λές με το μενού και τις επιλογές, αυτό που το βρίσκω? συγνώμη αλλα είμαι λίγο άσχετος....εκτιμώ την βοήθεια σου.

EDIT

Βασικά κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ, απλά θέλω να ρωτήσω...αν έχει να κάνει με ιό , θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα πρίν ή μετά από την εγκατάσταση των WINDOWS και 2ον) πρίν είχα WINDOWS XP , τώρα πειράζει να εγκαταστήσω τα VISTA?

More
12 Jul 2011 20:00 #95689 by Άγγελος Φασούλης
Δεν έχει να κάνει με ιό, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Σε εμένα το αρχείο είχε διαγραφεί από το antivirus. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι, μπορείς να εγκαταστήσεις τα vista.