Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορα οθόνης pc monitor-TV

More
26 Jun 2011 21:27 #95007 by cousma
Καλησπέρα παιδιά,
Σκέφτομαι να αγοράσω οθόνη για pc και να τη χρησιμοποιώ και ως τηλεόραση.
20-23 ιντσών με budget ως τα 230 ευρώ.
Εχω βρει αυτη www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Mo ... 0DB-PZ.htm Ειναι στα 229 ευρω, ρώτησα στο πλαίσιο.
Τι λετε??
Τι αλλες προτάσεις εχετε??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2011 05:23 #95024 by Γιώργος Λόλας
Υπάρχει και η παρακάτω οθόνη, πάλι από την LG. Έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά έχει και ενσωματωμένο subwoofer. Την οθόνη που linkares την βλέπω στα 269€, αυτή που σου δείχνω είναι στα 245€. Και οι δύο είναι πολύ καλές πάντως.

LG M2380DF-PZ LED-TV Monitor 23''

More
27 Jun 2011 07:08 #95025 by Ανδρέας Γρυπάρης
το budget σου είναι πολύ μικρό για οθόνη PC, αν έχεις την δυνατότητα να δώσεις κάτι παραπάνω (π.χ. 600Ευρώ) θα ήταν ακόμη καλύτερα
www.bestprice.gr/item/2151123653 ... can+S2402W
Η LG πάσχει σε ποιότητα εικόνας και χρωματική απόδοση, τα 2ms που γράφουν είναι εναλλαγή από γκρι σε γκρι, αν τη θες για παιχνίδια και video σε ενδιαφέρει το rise to fall (black σε white και το ανάποδο) που είναι 20ms και βάλε στις περισσότερες (μόνο η Eizo HD2442W των 1200Ευρώ πάει 16ms που είναι η ταχύτερη).
Κατα τη γνώμη μου 1000 φορές να μην κάνεις αναβάθμιση στο PC σου για 6 μήνες - 1 χρόνο και να πάρεις μια δυνατή οθόνη παρά κάτι λειψό.
την 2442W που αναφέρω, την αγόρασα πρίν 2,5 χρόνια, από τότε δεν υπάρχει άλλη καλύτερη οθόνη στην αγορά. Τι LED, FED ΨED να βγάλανε, δεν τη φτάνανε με τίποτα.(είναι ανώτερη και από την Apple cinema)

More
29 Jun 2011 00:19 #95116 by cousma
H Οθόνη ειναι στα 229 ευρω ρώτησα στο πλαίσιο. Εγώ έλεγα να αγοράσω μια samsung επειδη εχω τηλεόραση samsung και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος αλλα μου έδειξαν αυτη την LG στο πλαίσιο και μου άρεσε εξωτερικά και εχει καλη αντίθεση και καλο χρονο απόκρισης.
Αλλα το σκέφτομαι ακομα, εντάξει δεν παίζω και τα τρελά παιχνίδια θέλω να ειναι ξεκούραστη στα μάτια κυρίως και να είναι καλύτερη απο το μέσο όρο.
Τώρα να δώσω 600 ευρώ για μια οθόνη τα θεωρώ πολλά, με τόσα χρήματα αγοράζω καινουργιο πυργο, σίγουρα οτι πληρώνεις παίρνεις αλλα νομίζω δεν θα πιάσουν τόπο για μενα τοσα χρηματα.

More
29 Jun 2011 00:51 #95119 by Ανδρέας Γρυπάρης

cousma wrote: Αλλα το σκέφτομαι ακομα, εντάξει δεν παίζω και τα τρελά παιχνίδια θέλω να ειναι ξεκούραστη στα μάτια κυρίως και να είναι καλύτερη απο το μέσο όρο.

Σε αυτά μόνο η Eizo είναι με διαφορά η καλύτερη. Το καταλαβαίνεις αμέσως, η eizo φτιάχνει οθόνες, οι άλλοι προσπαθούν!

cousma wrote: Τώρα να δώσω 600 ευρώ για μια οθόνη τα θεωρώ πολλά, με τόσα χρήματα αγοράζω καινουργιο πυργο, σίγουρα οτι πληρώνεις παίρνεις αλλα νομίζω δεν θα πιάσουν τόπο για μενα τοσα χρηματα.

Το να δώσεις τα λεφτά για πύργο είναι wasted money my friend, χαμμένα θα πάνε, το να τα δώσεις σε οθόνη / UPS / plotter / printer/ scanner or whatever professional είδος πιάνει τόπο. Είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν το αγοράζεις για 6 μήνες και μετά να το πετάξεις. Το κρατάς 2 χρόνια τουλάχιστον.

More
29 Jun 2011 00:53 #95121 by eliminator
Συμφωνώ αλλά και εγώ 600 τα βρίσκω πολλά, τώρα αν μου λέγανε έχεις 600 θα πάρεις ή οθόνη η πύργο θα διάλεγα οθόνη, ο πύργος πεταμένα λεφτά όπως πολύ σωστά είπε ο Pokemon.

More
29 Jun 2011 23:27 #95147 by cousma
Ωραια εγω 600 ευρω δεν μπορώ να δώσω απο eizo ποιες οθόνες ειναι μεχρι 250 ευρώ που θα μου πρότεινες και για την LG που ανέφερα στην αρχή τι λέτε να την πάρω??αξίζει τα λεφτά της??

More
30 Jun 2011 00:35 #95153 by eliminator
Κοίτα οι LG είναι άπαιχτες και οι Eizo το ίδιο αλλά τι θα αγοράσεις είναι καθαρά δικιά σου υπόθεση και προσωπικά δεν παίρνω ευθύνη γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα με τη TV. Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και διαφορετικές αντοχές μη σου πούμε καμιά βλακεία και βγάλεις τα μάτια σου στην τελική. Σου κάναμε κάποιες προτάσεις αλλάτο καλύτερο θα ήταν να ψάξεις εσύ γιατί το θέμα με τις τηλεοράσεις είναι πολύ περίεργο. Ιστοσελίδες για να ψάξεις υπάρχουν πολλές: www.bestprice.gr/ www.plaisio.gr ebw (αριστερά χαμηλά της σελίδας θα βρεις τον χορηγό πάτα εκεί να συνδεθείς με την πρώτη) και πολλά άλλα.