Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνεχόμενα restart στο PC

More
08 Jun 2011 11:18 #94355 by Ιβάν
Όταν το PC αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρετε τι να κάνετε τότε μπορείτε με λεπτομέρειες να μας περιγράψεται το πρόβλημα σε αυτό το topic και εμείς να σας βοηθήσουμε.

Θα ξεκινήσω εγω. Σήμερα το πρωί που μπήκα να παίξω LoL μου εμφάνισε ένα πρόβλημα. Έμπαινα κανονικά στον λογαριασμό, διάλεγα παίχτη κλπ, αλλά μόλις ήταν να μου εμφανίσει το παράθυρο για να παίξω το PC μου κόλλαγε και έκανε restart. Αυτό ξανάγινε 2-3 φορές ώσπου βαρέθηκα. Χτες όμως όλα ήταν εντάξει! Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2011 11:34 #94356 by Γιώργος Λόλας
Στο έκανε και σε άλλα παιχνίδια? Αν ναι, έλεγξε τις θερμοκρασίες σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Αν στο κάνει μόνο στο LoL, κάνε ένα repair το game, ίσως κάποιο αρχείο είναι κατεστραμμένο/μολυσμένο και για λόγους ασφαλείας ο υπολογιστής κάνει restart.

Συνήθως ο υπολογιστής κάνει restart όταν:

1. Οι drivers έχουν πρόβλημα. Πρέπει να τους κάνεις απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση.

2. Κάποιο κομμάτι Hardware έχει πάθει ζημιά.

3. Ο επεξεργαστής ή/και η κάρτα γραφικών ανεβάζουν πολύ μεγάλες θερμοκρασίες.

Τρέξε κάποιο πρόγραμμα για malware όπως το spybot και κάνε και ένα καθαρισμό της registry μέσω του ccleaner. Όπως διαβάζω στο forum του LoL, το έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα. Η απάντηση από το customer support ήταν ότι φταίει ένα update των Windows. Δοκίμασε και αυτό το fix να δεις αν όλα δουλεύουν.

More
08 Jun 2011 12:01 #94358 by Ιβάν
Τώρα που το λες μου είχε εμφανίσει σε κάποια φάση, σαν ειδοποίηση, ότι ένα αρχείο είναι κατεστραμμένο. Και όταν έκανε restart, πριν μπει στα windows, μου εμφάνισε μια μαύρη οθόνη και έκανε έλεγχο τον δίσκο C. Θα κάνω ένα scanning το PC και αν δεν γίνει τίποτα τότε θα κάνω απεγκατάσταση το LoL και μετά θα το ξαναβάλω. Θα δω αν το κάνει και σε άλλο game. Ευχαριστώ πάντως.

More
08 Jun 2011 12:47 #94359 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αν έχεις Windows 7 το πιο πιθανό είναι να στο έφτιαξε από μόνο του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Jun 2011 13:40 #94362 by Γιώργος Λόλας

BigBoss wrote: Αν έχεις Windows 7 το πιο πιθανό είναι να στο έφτιαξε από μόνο του.

Όντως, παίζει να στο φτιάξει και μόνο του. Πάντως, πήγαινε στις ιδιότητες του σκληρού δίσκου και από εκεί στο tab Εργαλεία και βάλε να κάνει έναν έλεγχο για σφάλματα. Μόλις δοκιμάσεις και κανένα άλλο παιχνίδι, πες μας τα αποτελέσματα. Επίσης, κατέβασε τη νεότερη έκδοση του DirectX και Microsoft C++ Distributable και επέλεξε να κάνει repair κατά την εγκατάσταση.

More
09 Jun 2011 00:18 #94391 by Ιβάν
Δεν το κάνει σε άλλο game. Το έκανα uninstall και μετά πάλι install. Τώρα το μόνο που μου μένει είναι να κάνει update. Το θέμα είναι όταν προσπάθησα να το ανοίξω μου έβγαζε την παλιά έκδοση και πήγαινε το update μέχρι 35% και μετά έκλεινε το παράθυρο.

More
09 Jun 2011 12:57 #94403 by Ιβάν
Να και το error που μου εμφάνισε πριν από λίγο!

Και αυτό μου το εμφάνισε μόλις τελείωσε το update.

Καμιά ιδέα?

More
09 Jun 2011 13:47 #94404 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έχει αλλαξει ο updater εδώ και καιρο...

Κατεβασε το παλι απο το eu.leagueoflegends.com/ τον client και προσπάθησε ξανα. Επειδη βλέπω πως έχεις τον παλιο launcher, να μαντέψω πως προσπάθησες να εγκαταστήσεις ή να κανεις repair το LoL με καποιο setup που είχες κατεβάσει παλιότερα; Αν ναι, μην το ξανακάνεις. Δεν λειτουργει :P

Για να κατεβάσεις το καινουριο setup πήγαινε στο site του lol (το Ευρωπαϊκό) κάνε log in και πάτα στο My account . Απο εκει κανε scroll down και επελεξε το download pc client και είσαι οκ.

Εννοειται πως πρώτα θα κανεις uninstal οτι εχεις περασει απο το παλιο setup...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jun 2011 15:42 #94409 by Ιβάν
Το ξέρω ότι έχει αλλάξει ο updater. Μάλλον ξέχασα να διαγράψω έναν φάκελο που δημιουργήτε κατά την εγκατάσταση.

More
10 Jun 2011 15:07 #94453 by Ιβάν
Το πρόβλημα λύθηκε και όλα πάνε ρολόι. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!