Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AMD vs Nvidia 2011

More
29 Mar 2011 16:22 #91476 by Μάνος Γρυπάρης
Ποιος την έχει πιο γρήγορη; (την κάρτα γραφικών)

Όταν η AMD παρουσίασε την Radeon HD 6990, δήλωσε ότι δημιούργησε την ταχύτερη κάρτα γραφικών της αγοράς. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, η Nvidia αποκάλυψε την GTX 590, δηλώνοντας αντίστοιχα ότι πλέον αυτή έχει τα σκήπτρα της καλύτερης απόδοσης στην αγορά.

Τώρα, η AMD προκαλεί δημόσια την Nvidia λέγοντας ότι για τον δικό της ισχυρισμό έκανε τεστ απόδοσης με το 3DMark11 benchmark κι ότι η ανταγωνίστριά της δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποδείξη την αξία της νέας κάρτας της. Συγκεκριμένα η AMD δηλώνει "Προκαλούμε τον ανταγωνιστή μας: Αποδείξτε όσα λέτε στην πράξη. Γιατί οι κορυφαίοι reviewers συμφωνούν μαζί μας στο ότι η Radeon HD 6990 είναι η ταχύτερη κάρτα γραφικών".

Άραγε, ποιος την έχει ταχύτερη;

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Mar 2011 16:58 #91479 by Ανδρέας Γρυπάρης
Προς το παρόν για εμένα τρώει μια αρνητική η Nvidia λόγω μιας κατασκευαστικής ατέλειας.
www.techspot.com/news/42999-gefo ... x-590.html (το είχα πει και σε άλλο thread)
Η 6990 πλέον συμφέρει. Μερικά μαγαζιά την έχουν 615-630.(Για Dual κάρτα καλή τιμή είναι)

More
29 Mar 2011 21:21 #91491 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έχοντας δει συγκρίσεις live (και οχι σε χαζα benchmarks) παρατηρησα πως ναι μεν η Nvidia φτιαχνει καρτες γραφικων που έχουν πιο καθαρη εικόνα (λόγω του physix) όμως οι AMD είναι πιο γρηγορες και εχουν λιγότερα κολλήματα. Αρα εγω πιστευω AMD>Nvidia

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Mar 2011 00:27 #91499 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Οι ATI είναι καλύτερες στο value for money. Στις μέρες μας είναι η πιο λογική λύση. Πέρυσι που πήρα την ATI 5850 έμεινα άφωνος. Την περίοδο που την πήρα δεν υπήρχε καν ανταγωνισμός απο την Nvidia σε αυτήν την τιμή!