Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse

More
17 Oct 2010 20:49 #81942 by Ιβάν
Γιατί ρε? Αμα σου έδιναν ένα τέτοιο mouse δεν θα το έπαιρνες?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2010 20:58 #81945 by Νικολής Ασημάκης
Και να μας το δίνανε ρε Alcatraz χαμένο θα πήγαινε αφού πάλι με δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα θα κάναμε τη δουλειά μας.

More
17 Oct 2010 21:12 #81947 by Ιβάν

Nikolis wrote: Και να μας το δίνανε ρε Alcatraz χαμένο θα πήγαινε αφού πάλι με δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα θα κάναμε τη δουλειά μας.

Έχει και πολλά άλλα όμορφα πραγματάκια όπως το κλείδωμα στόχου, το χάσιμο βάρους κλπ.

More
17 Oct 2010 22:02 #81951 by Lalo007

Alcatraz wrote:

Nikolis wrote: Και να μας το δίνανε ρε Alcatraz χαμένο θα πήγαινε αφού πάλι με δεξί-αριστερό κλικ και ροδέλα θα κάναμε τη δουλειά μας.

Έχει και πολλά άλλα όμορφα πραγματάκια όπως το κλείδωμα στόχου, το χάσιμο βάρους κλπ.

Μπορεις να αποδειξεις την αξια σου και χωρις το κλειδωμα στοχου.Οσο για το βαρος δεν νομιζω οτι χρησιμευει σε κατι...

More
18 Oct 2010 07:46 #82001 by rafor
Replied by rafor on topic Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse
Παιδια, μια χαρα ειναι τα απλα ποντικακια.Τι διαφορα δηλαδη εχει αυτο απο τα αλλα?Καμια.3 πραγματα χρειαζεται ενα ποντικι και ολα τα ποντικια τα εχουν.Τζαμπα χρηματα για μα@@@@@@ ειναι αυτα...Πρεπει να εισαι τουλαχιστον χαζοφερμενος για να πας και να φτιαχνεις αυτο το πραγμα και νομιζεις οτι θα κανει και καλες πωλησεις...

More
18 Oct 2010 13:04 #82013 by Νικολής Ασημάκης
Μην το λες rafor, ξέρεις πόσοι gadgetάκηδες υπάρχουν εκεί έξω που θα το αγόραζαν;

More
18 Oct 2010 14:02 #82022 by rafor
Replied by rafor on topic Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse
Για τους ξυπνιους , απλα θα περασει σαν ενα καλο gadgetακι, για αυτους που χαζοφερνουν ....

More
18 Oct 2010 14:11 #82024 by Ιβάν

rafor wrote: Για τους ξυπνιους , απλα θα περασει σαν ενα καλο gadgetακι, για αυτους που χαζοφερνουν ....

Καλό??? Ελα τώρα, μην ακούω αηδίες! Για μένα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το Naga gaming mouse... αν και υστερεί στο ότι δεν έχει 17 κουμπιά άλλα μόνο 7. Τίποτα άλλο, κατά τα άλλα όμως υπερτερεί κατά πολύ από το Naga.

More
18 Oct 2010 14:22 #82026 by Νικολής Ασημάκης
17 κουμπιά με 5 δάχτυλα. Πολύ έξυπνοι οι τύποι. Και Alcatraz πες μου πως έχεις αυτό το ποντίκι τώρα να τρελαθούμε ομαδικώς...

More
18 Oct 2010 14:34 #82031 by Ιβάν

Nikolis wrote: 17 κουμπιά με 5 δάχτυλα. Πολύ έξυπνοι οι τύποι. Και Alcatraz πες μου πως έχεις αυτό το ποντίκι τώρα να τρελαθούμε ομαδικώς...

Όχι φυσικά! Τρελός είμαι? Εγώ απλά έκανα το καθήκον μου.