Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά PC

More
15 Oct 2010 21:59 #81696 by lavezzi7
Αγορά PC was created by lavezzi7
Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο υπολογιστή και θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις ώστε να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη συνδυασμού ποσότητας- ποιότητας.Δεν θέλω κάτι τρελό είναι η αλήθεια,δεν θα παίζω παιγχνίδια εκεί.Το θέλω κυρίως για σερφάρισμα στο διαδύκτιο και για εργασίες στο word/excel.Προσανατολίζομαι για netbook αλλά δεν ξέρω αν έχω και άλλες επιλογές.

Οποιαδήποτε πρόταση/συμβουλή ευσπρόσδεκτη! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2010 22:11 #81698 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Αγορά PC
Κοίτα αφού θέλεις να το έχεις για δουλειά τότε καλύτερα πάρε ένα laptop. Τώρα pc για δουλειά δεν ξέρω. Αμα πάλι θέλεις pc τότε θα σου πρότεινα να μην πάρεις έτοιμο αλλά να πας σε έναν τεχνικό και να του πεις τι θέλεις να σου βάλει μέσα. Και θα σου βγει ένα pc με 600-800€ αλλά θα είναι τούμπανο. Θα τρέχει τα πάντα ολα! Σκέψου αν το θες τελικά για δουλειά ή και για παιχνίδια. :wink:

More
15 Oct 2010 22:28 #81701 by rafor
Replied by rafor on topic Αγορά PC
Αφου ειπε οτι θελει κατι για χρηση τυπου γραψιματος και surfing στο internet.Bεβαια , πανω με μπερδευεις εκει που λες οτι θες καλη ποιοτητα κλπ κλπ.Δωσε μας καποιο στοιχειο.Σε νοιαζει το λειτουργικο, να ειναι μονο για εργασιες, το θες κυριως ευχρηστο για να το περνεις παντου.???Δωσε μας κατι να σε βοηθησουμε και εμεις απ' την πλευρα μας!

More
15 Oct 2010 22:30 #81703 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Moνο ιντενετ και word? Σκετο tower η θες και οθονη? Τι χρηματα υπαρχουν διαθεσιμα?

More
15 Oct 2010 22:32 #81704 by Νικολής Ασημάκης
Αν το θες μόνο για σερφάρισμα και εργασίες τότε νετμπουκ δαγκωτό. Η καλύτερη επιλογή από άποψη ποιότητας, τιμής.

More
15 Oct 2010 23:17 #81713 by rafor
Το πλαισιο εχει νετμποοκ και με 200 ευρω(εχει xp ομως).Παντου μπορεις να βρεις, αρκει να ξερεις για το τι ακριβως ψαχνεις!

More
15 Oct 2010 23:18 #81714 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Αγορά PC
Είπαμε δεν το θέλω για games αλλά καθαρά για συνήθεις λειτουργίες ενός PC.Κάτι εύχρηστο θέλω που να αξίζει τα λεφτά του.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ σε netbook προσανατολίζομαι... :cool:

More
15 Oct 2010 23:21 #81716 by rafor
Ειναι ουτοσιαλλως η καλυτερη λυση για την περιπτωση σου!Μονο , που το λειτουργικο των netbook ειναι τα windows xp ,νομιζω σε ολα.Τωρα, να τα κανεις 7 δεν γινετε , γιατι τα netbook δεν περνουν CD.(Το υπενθυμιζω σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει!)Αυτο θα ειναι το μονο μειονεκτημα που υπαρχει...

More
15 Oct 2010 23:37 #81718 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Αγορά PC

rafor wrote: Ειναι ουτοσιαλλως η καλυτερη λυση για την περιπτωση σου!Μονο , που το λειτουργικο των netbook ειναι τα windows xp ,νομιζω σε ολα.Τωρα, να τα κανεις 7 δεν γινετε , γιατι τα netbook δεν περνουν CD.(Το υπενθυμιζω σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει!)Αυτο θα ειναι το μονο μειονεκτημα που υπαρχει...

Μια χαρά θα πάρει τα 7. Στον τεχνικό που πάω συνέχεια βλέπω 2-3 netbook που τους βάζει τα 7. Όσο για τα cd δεν ξέρω τίποτα. Μπορεί και να μην παίρνει.

More
15 Oct 2010 23:38 #81719 by Νικολής Ασημάκης
Σιγά. Εγώ έκανα σύνδεση μέσω δικτύου και έκανα εγκαταστάσεις προγραμμάτων στο νετμπουκ μου χρησιμοποιώντας το driver του κανονικού μου υπολογιστή. Για αλλαγή λειτουργικού, όμως, αν και είναι εφικτό δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Τι XP, τι 7. Δεν έχει καμία τρελή διαφορά για το σερφάρισμα.