Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Επίσης το laptop που θες είναι σε προσφορά crazy sunday άρα πρέπει να το παραγγείλεις σήμερα πριν τα μεσάνυχτα.legend10 wrote: Παιδιά ψάχνω λάπτοπ που να είναι καλό για παιχνίδια με τιμές που να μην ξεπερνούν περίπου τα 500 ευρώ.
Προς το παρών σκέφτομαι αυτό εδώ , τι λέτε??
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904737&sid=1
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα για αυτά.. Δεν θέλουν υψηλές απαιτήσεις.legend10 wrote: Δε παίζω πολλά παιχνίδια , κανένα pro evolution ή football manager βάζω. Θα έχω κανένα πρόβλημα με αυτά με το λαπτοπ που κοιτάω τώρα?? για το pro evolution με νοιάζει περισσότερο. το προηγούμενο που είχα και χάλασε τα έπαιζε και το είχα πάρει πριν 4 χρόνια..
jimmy_13 wrote: Θέλω να πάρω ένα laptop εν όψει του μεταπτυχιακού μου και θέλω τα φώτα σας. Οι απαιτήσεις μου είναι να παίζει FM βασικά, κανένα game τύπου Half-Life και (ίσως το πιο σημαντικό) να το χρησιμοποιώ για εφαρμογές και java programming.
Δεν θέλω ένα laptop για πολλά χρόνια. Βασικά για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Να είναι σε καλό επίπεδο απόδοσης.
Δεν ξέρω αν σας έδωσα τις γενικές γραμμές, ελπίζω να καταλάβατε! Thanks
Sephiroth wrote: Ψάχνω laptop για γραφείο γύρω στα 400 ευρώ.Το χρειάζομαι για εκτυπώσεις και e-mail (internet γενικά).Windows 7,Office,όχι μικρή οθόνη και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εγγύηση.