Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μηχανή αναζήτησης ανθρώπων

More
02 Oct 2010 10:02 #80182 by Ιβάν
Λοιπόν, είναι αυτό που λέει και ο τίτλος. Ο πατέρας μου με έχει πρήξει να του βρώ συγγενείς που έχουμε στον Καναδά. Έχω ψάξει παντού αλλά τίποτα. Έτσι είπα να ανοίξω αυτό το topic μπας και με βοηθήσετε. Βασικά θέλω να μου πείτε καμιά μηχανή αναζήτησης ανθρώπων. Έχω βρεί μερικές αλλά δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα, για αυτού και απευθύνομαι σε εσάς. Βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 12:12 #80192 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, αν δεν βρεις κανέναν μέσω fb, θυμάμαι κάτι που διαφήμιζε το Ευγενίδιο ίδρυμα όσον αφορά την εύρεση χαμένων συγγενών. Αλλά αυτό ήταν για όσους χωρίστηκαν με τη Μικρασιατική καταστροφή. Εσείς δεν πάθατε κάτι τέτοιο, έτσι;

More
02 Oct 2010 12:47 #80194 by rafor
Λιγο δυσκολο ρε φιλαρακι να υπαρχει καποια μηχανη αναζητησης...Δεν εχετε επικοινωνια καθολου με τους συγγενεις σας?Δηλαδη εννοω ουτε 1 στοιχειο για το πιο πολη μενουν , καποιο e-mail ,msn,aol,skype,yahoo mail, τιποτα απ' ολα αυτα???Επισης οπως ειπε και ο The Reaper,το facebook μπορει να βοηθησει ή ισως το Myspace,το Twitter...Δεν ξερω πως μπορω να βοηθησω...Καλη τυχη παντως.

More
02 Oct 2010 14:53 #80213 by Ιβάν
Την πόλη την ξέρουμε. Τα αλλά όχι. Και ηλικία ξέρουμε. Τίποτα άλλο.

More
02 Oct 2010 15:05 - 02 Oct 2010 17:06 #80216 by Kostas Milonas
Μπορεις να δοκιμασεις την παρακατω υπηρεσια

pipl.com/

που ψαχνει σε διαφορα site δικτυωσης, αλλα αν δε εχουν καποιο προφιλ online δυσκολο να τους βρεις...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR
Last edit: 02 Oct 2010 17:06 by Kostas Milonas.

More
02 Oct 2010 15:26 #80221 by rafor
Απο που καταγεστε?Γιατι εαν οι συγγενεις σου εχουν αλλοι υπηκοοτητα τοτε , μπορειτε να εποικινωνισετε με το προξενειο της χωρας σας στον Καναδα.

More
02 Oct 2010 15:43 #80227 by Ιβάν

rafor wrote: Απο που καταγεστε?

Ουκρανία.

rafor wrote: Γιατι εαν οι συγγενεις σου εχουν αλλοι υπηκοοτητα τοτε , μπορειτε να εποικινωνισετε με το προξενειο της χωρας σας στον Καναδα.

Δεν ξερω τι υπηκοότητα έχουν. Ζούνε πάρα πολλά χρόνια εκεί οπότε θα είναι Καναδέζοι πλέον.

More
02 Oct 2010 16:03 #80236 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Facebook, Twitter, Myspace, Hi5 δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 16:17 #80239 by rafor
Αμα εχουν Καναδεζικη υπηκοοτητα , ρωτα τους γονεις σου εαν εχουν παρει και Ιθαγενεια Καναδεζικη, αμα δεν εχουν παρει και ιθαγενεια , τοτε αυτο με το προξενειο λογικα θα ισχυει.

More
02 Oct 2010 17:51 #80248 by Μάνος Γρυπάρης

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)