Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλήματα με ενημερώσεις

More
02 Oct 2010 09:50 #80181 by Ιβάν
Σε αυτό το topic θα γράφουμε τα προβλήματα που έχουμε με τις ενημερώσεις των Windows.

Ξεκινάω πρώτος. Έχω ένα πρόβλημα με τις εξής τρεις ενημερώσεις: KB2272691, KB982110 και KB915597 (Definition 1.89.471.0). Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έχω βάλει 2 antivirus στο pc. Του έχω κάνει σάρωση και αυτό τίποτα. Επίσης μου εμφανίζει και το εξής σφάλμα: 80072EFE. Έχω τα windows 7. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 15:43 #80228 by Kostas Milonas
Καταρχας εχεις βαλει 2 antivirus ταυτοχρονα στον υπολογιστη σου? Δε πρεπει να το κανεις αυτο επειδη κανενα απο τα 2 δε μπορει να κανει καλα την δουλεια του. Διαλεξε ενα απο τα 2 και βγαλε το αλλο.

Το σφαλμα 80072EFE με λιγο googling φαινεται να σχετιζεται συνηθως με κακη ρυθμιση του firewall σου, μηπως ενα απο τα 2 antivirus σου εχει και firewall μαζι?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Oct 2010 15:46 #80229 by Ιβάν
Έχω το nod32 και το Microsoft Security Essentials. Αν βγάλω το nod32 χάνετε το ίντρνετ. Τώρα πιθανότατα να έχει το nod32 firewall.

More
02 Oct 2010 16:01 #80235 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Έχω το nod32 και το Microsoft Security Essentials. Αν βγάλω το nod32 χάνετε το ίντρνετ. Τώρα πιθανότατα να έχει το nod32 firewall.

Δεν βγαζω νοημα απο αυτο που λες.

Πρεπει να εχεις μονο ενα antivirus καθως το ενα ακυρώνει το άλλο και στην ουσια δεν εχεις τίποτα

Όσο για τις ενημερωσεις δεν εχω ιδεα εμενα μου λειτουργουν ολα μια χαρα εδω.

Windows 7 Ultimate 64-Bit

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 17:04 #80243 by Kostas Milonas
Μπορεις να το διευκρινησεις λιγο αυτο με το ιντερνετ? Τι γινεται ακριβως?

Μηπως εχεις το Eset Internet Security και οχι απλως το NOD32? Επειδη το πρωτο εχει και το NOD32 και firewall

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Oct 2010 20:21 #80264 by Ιβάν
Δέν νωμίζω. Κοίτα εδώ.

More
02 Oct 2010 20:23 #80267 by rafor
Καταρχην ειναι νομος το οτι δεν πρεπει να εχεις 2 αντιβιοτικα μαζι σε ενα pc.Το λειτουργικο σου θα τα παιξει.Συνηθως ολα τα αντιβιοτικα εχουν και προστασια για το internet.Eαν θες δοκιμασε ή το AVG ή το Kaspersky.Αυτα τα 2 πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα και εχουν και firewall.Επισης εαν θες κρατα το Nod και ενεργοποιησε το firewall του υπολογιστη , εαν και δεν πιστυω οτι ειναι λυση.Εχεις πολλες επιλογες, διαλεγεις και περνεις!

More
02 Oct 2010 20:28 #80270 by Ιβάν

rafor wrote: Καταρχην ειναι νομος το οτι δεν πρεπει να εχεις 2 αντιβιοτικα μαζι σε ενα pc.Το λειτουργικο σου θα τα παιξει.Συνηθως ολα τα αντιβιοτικα εχουν και προστασια για το internet.Eαν θες δοκιμασε ή το AVG ή το Kaspersky.Αυτα τα 2 πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα και εχουν και firewall.Επισης εαν θες κρατα το Nod και ενεργοποιησε το firewall του υπολογιστη , εαν και δεν πιστυω οτι ειναι λυση.Εχεις πολλες επιλογες, διαλεγεις και περνεις!

Σιγά μην βάλω το Kaspersky που μαζεύει τα πάντα. Είναι το χειρότερο. Πως όμως να ενεργοποιήσω το firewall του pc?

More
02 Oct 2010 20:31 #80271 by Μπάμπης Χαραλάμπους
εεε απο οτι βλεπω το nod32 ειναι σπασμένο :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 20:32 #80272 by Ιβάν

BigBoss wrote: εεε απο οτι βλεπω το nod32 ειναι σπασμένο :roll:

Τι θες να πεις με αυτό?