Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μνήμη βίντεο συστήματος

More
01 Oct 2010 22:13 #80145 by lavezzi7
Στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών του laptop μου γράφει Μνήμη βίντεο συστήματος και το έχει 0.

[img

Uploaded with ImageShack.us

Στον Νίκο(Bouzouxis) έχει όσο και η αποκλειστική μνήμη βίντεο.Τι φταίει και δεν μπορώ να τρέξω το pro?Κολλάει άσχημα... :twisted:

Any opinions?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2010 22:20 #80148 by Ιβάν

lavezzi7 wrote: Τι φταίει και δεν μπορώ να τρέξω το pro?Κολλάει άσχημα... :twisted:

Any opinions?

:icon what: Μάλλον για αυτόν το λόγο δεν μπορείς να τρέξεις το pro.

More
01 Oct 2010 22:26 #80151 by lavezzi7
Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό που φταίει.Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Νίκος παίζει Pro κανονικά χωρίς κολλήματα και τέτοια με υποφερτά γραφικά,έχοντας 64mb στο αποκλειστική μνήμη βίντεο και άλλα 64 στο μνήμη βίντεο συστήματος... :roll:

Είναι κάπως αδιανόητο αυτό που συμβαίνει... :rolleyes:

More
01 Oct 2010 22:27 #80152 by rafor
Μηπως εχεις κανει καποιο downgrade στη μνημη βιντεο καταλαθος?Πηγαινε και τσεκαρε τις ρυθμισεις και τη λιστα λειτουργιων.Αν δεις οτι κατι παει λαθος, εδω ειμαστε.

More
01 Oct 2010 22:34 #80155 by lavezzi7

rafor wrote: Μηπως εχεις κανει καποιο downgrade στη μνημη βιντεο καταλαθος?Πηγαινε και τσεκαρε τις ρυθμισεις και τη λιστα λειτουργιων.Αν δεις οτι κατι παει λαθος, εδω ειμαστε.

Τι ακριβώς ρυθμίσεις να δω?Όταν πατάω εκεί που λέει λίστα λειτουργιών μου βγάζει να επιλέξω ανάλυση και χρώματα... :?

Αν και δεν νομίζω να έχω πειράξει τίποτα... :cool:

More
01 Oct 2010 23:13 - 02 Oct 2010 12:31 #80160 by Bouzouxis7
Καλησπερα..Μια παρατηρηση και απο μενα..

Και γω που εχω χαλια λαπτοπ,αντιθετως το προ μου παιζει σε καλα γραφικα χωρις να κολλαει..

Αρα κατι φταιει στον λαβετσι και λογικα δεν ειναι οτι εχει χαλια καρτα γραφικων..
Last edit: 02 Oct 2010 12:31 by Bouzouxis7.

More
02 Oct 2010 01:55 #80172 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μια χαρα ειναι η καρτα γραφικων. Εκει που σου λεει 0 δεν ειναι τίποτα. Αυτο αφορα την onboard καρτα γραφικων που ετσι και αλλιως ειναι απενεργοποιημενη. Η 9600 αν και παλια επρεπε να το τρεχει. Μηπως ο επεξεργαστης σου ειναι ολιγον αρχαίος;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 10:56 #80185 by lavezzi7

BigBoss wrote: Μια χαρα ειναι η καρτα γραφικων. Εκει που σου λεει 0 δεν ειναι τίποτα. Αυτο αφορα την onboard καρτα γραφικων που ετσι και αλλιως ειναι απενεργοποιημενη. Η 9600 αν και παλια επρεπε να το τρεχει. Μηπως ο επεξεργαστης σου ειναι ολιγον αρχαίος;

Intel Core 2 Duo T9400@2.53 GHz και RAM 4 GB

Του Νίκου είναι χειρότερα... :?

Δεν είναι ότι δεν τρέχει είναι ότι κολλάει πολύ... :roll:

More
02 Oct 2010 12:55 #80196 by rafor
Με τετοιο επεξεργαστη θα επρεπε να σου παιζει με 1000.

More
02 Oct 2010 15:51 #80230 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote:

BigBoss wrote: Μια χαρα ειναι η καρτα γραφικων. Εκει που σου λεει 0 δεν ειναι τίποτα. Αυτο αφορα την onboard καρτα γραφικων που ετσι και αλλιως ειναι απενεργοποιημενη. Η 9600 αν και παλια επρεπε να το τρεχει. Μηπως ο επεξεργαστης σου ειναι ολιγον αρχαίος;

Intel Core 2 Duo T9400@2.53 GHz και RAM 4 GB

Του Νίκου είναι χειρότερα... :?

Δεν είναι ότι δεν τρέχει είναι ότι κολλάει πολύ... :roll:

Πες μου οτι εχεις Vista.... :roll:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.