Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

προβλημα με airdata 54 usb wireless adapter

More
02 Jun 2010 18:47 #73123 by lazaros
καλησπερα παιδια
μπαινω κατευθειαν στο θεμα για να μη χρονοτριβω.

προχτες αγορα για το η/υ μου το airdata 54 usb wireless adapter για τον επιτραπεζιο υπολογιστη μου. ενω εχω δικτυο στο σπιτι...το συγκεκριμενο δε βρισκει ουτε ενα δικτυο να συνδεθει. μολις ανοιξα το Ps3 μου κ αυτοματα συνδεθηκε...ενω το pc μου ακομα οχι :(

δεν εχω δοκιμασει να βαλω αλλου το stick gia to logw oti to laptop που εχει ο πατερας μου το εχει για τη δουλεια του.

τι μπορει να φταιει κ δε βρισκει κανενα δικτυο??? ουτε καν το δικο μου??? εχω κατεβασει ολους τους drivers που επρεπε να κατεβουν κ παλι τπτ.

καμια ιδεα???

just play football

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2010 22:35 #73133 by Kostas Milonas
Καταρχας καλο ειναι να χρησιμοποιησεις τους τελευταιους drivers απο το site της εταιριας.

Με τι τροπο πας να κανεις την συνδεση, με το προγραμμα του κατασκευαστη ή με την ενσωματωμενη διαχειριση των Windows? Συνηθως στο προγραμμα του κατασκευαστη υπαρχει η επιλογη για να διαλεξεις ποιο απο τα 2 interfaces θα διαχειριζεται την ασυρματη συνδεση, οποτε αφου εχεις προβλημα με το ενα δοκιμασε με το αλλο...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Jun 2010 23:16 #73136 by Μπάμπης Χαραλάμπους

asmilon wrote: Καταρχας καλο ειναι να χρησιμοποιησεις τους τελευταιους drivers απο το site της εταιριας.

Με τι τροπο πας να κανεις την συνδεση, με το προγραμμα του κατασκευαστη ή με την ενσωματωμενη διαχειριση των Windows? Συνηθως στο προγραμμα του κατασκευαστη υπαρχει η επιλογη για να διαλεξεις ποιο απο τα 2 interfaces θα διαχειριζεται την ασυρματη συνδεση, οποτε αφου εχεις προβλημα με το ενα δοκιμασε με το αλλο...

Ακριβώς αυτό!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jun 2010 02:46 #73151 by Μάνος Αλιμπέρτης
Οντως οι ερωτήσεις που έκανε asmilon ειναι οι βασικότατες. Απάντησε μας για να σε βοηθήσουμε περετέρω :D

Επίσης καλο θα ηταν να μας έλεγες και τι λειτουργικο έχει το laptop!

Everything that has a beginning has an end...

More
03 Jun 2010 22:22 #73198 by lazaros
καλησπερα παιδια ευχαριστω για το χρονο σας...

1) δεν ειναι Laptop αλλα desktop με Vista Home Premium Sp2. επειδη στην Αγγλια ειχα cable modem δε ξερω μηπως πρεπει να μπω στη σελιδα του ρουτερ μου κ απο εκει να κανω κατι...

2) εψαξα κ βρηκα στο ιντερνετ τους τελευταιους drivers....το συγκεκριμενο airdata 54 usb wireless adapter τρεχει με τους drivers tis Realtek. τους κατεβασα κ τους εγκατεστησα ολα μια χαρα! Σημειωστε δε...οτι πριν κανω εγκατασταση τα windows δε βρηκαν οδηγο για το usb :( επειδη δε λειτουργει, δοκιμασα με τα windows config να βρω ακρη αλλα ματαια.

3) προσπαθω να συνδεθω στο δικτυο του σπιτιου μου με αυτο το usb wireless adapter και δε βρησκει τπτ :(

4) συνδεομαι με καλωδιο ethernet apo to router μεχρι στιγμης αλλα λογω δωματιου δε μπορω να παραμεινω με αυτο.....γιαυτο αγορασα το συγκεκριμενο usb.

ΥΓ: κατω δεξια, στο εικονιδιο τις realtek, μου βγαινουν κοκκινες παυλιτσες σε σχημα ραμπας. παω το mouse πανω κ λεει disconnected.

ελπιζω να σας βοηθησα.....καπως!!

just play football

More
04 Jun 2010 16:42 #73230 by Kostas Milonas
Πας να κανεις την συνδεση απο τη διαχειριση δικτυου των windows απο οτι καταλαβα σωστα?

Εχεις δοκιμασει απο το utility που εχει εγκατασταθει μαζι με τους drivers?

H οθονη του πως ειναι? Αντιστοιχη με αυτο που ειναι στην σελιδα 44 του manual της Crypto εδω: www.crypto.gr/en/manuals/AIRDATA ... M_V1.0.pdf ?

Εχεις δοκιμασει απο εκει να κανεις την συνδεση σου?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
04 Jun 2010 18:48 #73233 by lazaros
ναι απο τη διαχειρηση των windows πηγαινω!! επισης εχω δοκιμασει να συνδεθω απο το utility που εχει εγκατασταθει μαζι με τους drivers αλλα ματαια. δε βρισκει ουτε ενα δικτυο!! :(

να σε διορθωσω ομως....δε χρησιμοποιω αυτο το usb manual αλλα το παρακατω:

www.crypto.gr/en/manuals/AIRDATA_USB_EN_M.pdf

just play football

More
04 Jun 2010 23:19 #73250 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κατέβασε αυτό και καντο install. Μετα βγάλε οτι εχεις εγκαταστήσει από drivers και κανε μου ενα PM για να προσπαθησω να κανω οτι μπορω ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Jun 2010 13:47 #73268 by lazaros
σορυ φιλος....αλλα δε θα δωσω access σε αγνωστο!! αν θες μπορεις να προτεινεις λυσεις απο το να σε αφησω να μπεις στο pc mou :cool:

just play football

More
05 Jun 2010 14:12 #73271 by Μπάμπης Χαραλάμπους

X-ISTENZ wrote: σορυ φιλος....αλλα δε θα δωσω access σε αγνωστο!! αν θες μπορεις να προτεινεις λυσεις απο το να σε αφησω να μπεις στο pc mou :cool:

Οπως νομίζεις. Παντως με το συγκεκριμενο προγραμμα με πετας όποτε θες απο το PC σου αν εχεις τόσο φόβο... :/ Απλα είμαι πιο πολύ οπτικός τυπος και δεν μπορω να μιλαω χωρις να εχω εικονα . Καλα κανεις πάντως καινουριος εισαι εδώ, δεν με ξερεις ;P.