Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

προβλημα με την εγκατασταση των drivers της καρτας γραφηκων

More
29 May 2010 19:37 #72915 by Γιάννης Ρέμας
παιδια απο χτες εχω το εξης προβλημα: λογο καποιων προβληματων εκανα εγκατασταση των windows και αφου εχω εγκαταστησει τους drivers της asus οπου πιστευω τα κανω σωστα μεχρι εκει εγκαταστω και τους drivers της καρτας γραφηκων gainward nvidia geforce 9800 512mb και μετα την επανακηνηση η αναλυση παει στο κατωτερο οπως και η ποιοτητα χρωματος και δεν μπορω να την αλαξω την να κανω? μεχρι τωρα εχω εγκαταστησει τα windows 3 φορες! τωρα δεν εχω βαλει το cd της καρτας γραφηκων και μπορω να κατσω στο internet αλλα κολαει και δεν μπορω να παιξω και κανα παιχνιδι σας παρακαλω βοηθηστε με!!!! θα τρελαθω :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2010 22:16 #72927 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ελενξε αν το καλοδιο που συνδεεις τη καρτα γραφικων σου με το μονιτορ ειναι οκ...επισης μπορει το προβλημα να προερχετε απο την ιδια καρτα γραφικων.τελος δοκιμασε να εγκαταστησεις τους τελυταιους drivers που εχον κυκλοφορισει

More
29 May 2010 22:28 #72928 by Kostas Milonas
Εμενα μου κανει καθαρα θεμα driver, pοια εκδοση driver της NVDIA εχεις? Δε ειναι πολυ ασυνηθιστο αυτο ως προβλημα. Δοκιμασε με καποια εκδοση παλαιοτερη ή νεωτερη και πιστευω θα εισαι ΟΚ :wink:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
29 May 2010 23:33 #72937 by Ανδρέας Γρυπάρης
Αν δεν πετύχει με αλλαγές στους drivers όπως είπε ο asmilon τότε είναι 100% στην κάρτα. (το είχα πάθει και με geforce 4 MX)

More
30 May 2010 12:59 #72960 by Γιάννης Ρέμας

christos13 wrote: ελενξε αν το καλοδιο που συνδεεις τη καρτα γραφικων σου με το μονιτορ ειναι οκ...επισης μπορει το προβλημα να προερχετε απο την ιδια καρτα γραφικων.τελος δοκιμασε να εγκαταστησεις τους τελυταιους drivers που εχον κυκλοφορισει

μπορεις να μου δωσεις link που θα τους βρω? γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε τετοια θεματα

More
30 May 2010 13:10 #72961 by Kostas Milonas
Μπες εδω:
www.nvidia.com/page/pg_20030521269172.html
και φροντισε να δηλωσεις την σωστη εκδοση των Windows που εχεις, συνηθως παντως το βρισκει μονη της η σελιδα.

More
30 May 2010 13:42 #72962 by Γιάννης Ρέμας

asmilon wrote: Μπες εδω:
www.nvidia.com/page/pg_20030521269172.html
και φροντισε να δηλωσεις την σωστη εκδοση των Windows που εχεις, συνηθως παντως το βρισκει μονη της η σελιδα.

οι 9800 στις 9 series δεν ανηκει? και λογικα μετα οταν τους κανω install δεν θα κολαει και θα μπορω να παιξω και games?

More
30 May 2010 20:54 #72992 by Kostas Milonas
Σωστα :-) Λογικα εφοσον δε εχεις καποιο hardware θεμα, με τους τελευταιους drivers θα σου ειναι ολα μια χαρα...

More
31 May 2010 18:14 #73031 by Γιάννης Ρέμας
oντος δουλεψε ευχαριστω το θεμα ειναι πως δεν αδειασαν τα program files και ειχα και προβλημα με το lol και θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα του απλου NTFS file system απο το γρηγορο

More
13 Jul 2010 13:51 #75173 by Μάνος Αλιμπέρτης
Φίλε legend, νομίζω πως ένα είναι το file system, το NTFS. Μήπως αυτό το NTFS fast το είδες σε κάποια επιλογή για format; Aν ναι, τότε να επιλέξεις το NTFS σκέτο!!! Το NTFS Quick Format θυμάμαι ότι είχα διαβάσει ότι δεν έχει και πολυ καλά αποτελέσματα :wink:

Everything that has a beginning has an end...