Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαμορφωση ενος Blog

More
27 May 2010 19:26 #72824 by Maldino
Anοιξα αυτο το θεμα(εψαξα στην αναζητηση και δεν βρηκα αντιστοιχο) γιατι εχω καποιες ερωτησεις για οποιον ξερει να με βοηθησει με την επεξεργασια του blog μου. Θελω να βαλω tabs πανω απο την εικονα αλλα δεν ξερω πως. Το εχω ψαξει και εχω βρει καποια CSS και τα εχω ετοιμα κατεβασμενα αλλα στις οδηγιες λεει "Upload folde <<Menu>>( ενας φακελος) to root directory of your website" Αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ειναι καλοδεχουμενη! Για να δειτε το blog μου καντε κλικ στην υπογραφη που λεει το λινκ!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2010 21:06 #72825 by Frank
Ενας ευκολος τροπος, οχι ο καλυτερος απλα αυτον ξερω ειναι ο παρακατω:

Να φτιαξεις τα tabs που θες στο photoshop ξερω γω, και μετα να τα βαλεις στο σε στιλ εικονας.

Οταν εχεις ετοιμα τα tabs πας Προσαρμογή -> Διάταξη -> Στοιχεία σελίδας

(κατω απ την Κεφαλίδα και πάνω απο το Αναρτήσεις Ιστολογίου) πας στο Προσθήκη gadget

και απο εκει να βαλεις το "HTML/JavaScript" οπου σε αυτο θα εχεις βαλει τον κωδικα HTML του καθε tab.

More
27 May 2010 22:57 #72828 by Maldino

Frank16 wrote: Ενας ευκολος τροπος, οχι ο καλυτερος απλα αυτον ξερω ειναι ο παρακατω:

Να φτιαξεις τα tabs που θες στο photoshop ξερω γω, και μετα να τα βαλεις στο σε στιλ εικονας.

Οταν εχεις ετοιμα τα tabs πας Προσαρμογή -> Διάταξη -> Στοιχεία σελίδας

(κατω απ την Κεφαλίδα και πάνω απο το Αναρτήσεις Ιστολογίου) πας στο Προσθήκη gadget

και απο εκει να βαλεις το "HTML/JavaScript" οπου σε αυτο θα εχεις βαλει τον κωδικα HTML του καθε tab.

Οκ θα το δοκιμασω...