Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Θεμα για τα xp!

More
27 May 2010 13:47 #72800 by Γιώργος Δημόπουλος
Να ρωτησω επειδη τα εχω βαρεθει τα χρ ξερω οτι υπαρχουν θεματα για να τους αλλαξεις εμφανιση, αλλα υπαρχουν τοσα διαφορετικα θελω να μου πειτε αν καποιος απο εσας εχει βαλει κατι σιγουρα καλο που να δουλευει οχι κατι πολυ βαρυ. :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2010 00:51 #72835 by Ανδρέας Γρυπάρης
Βάλε τα windows 7, και αξιόπιστα είναι, και ποιο ελαφριά από τα vista και τρέχουν κάθε τελευταίο παιχνίδι, έχουν ακόμη και directX 11 που στα XP ούτε στον ύπνο τους δεν θα υπάρχει, υποστηρίζουν περισσότερα GB ram και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες που κυκλοφορούν.(+trim αν έχεις SSD δίσκο)
Εκτός από όλα αυτά αξιοποιούν πλήρως όλο το hardware που κυκλοφορεί. Με τα XP είτε έχεις PC του 2003 είτε του 2010 το ίδιο πράμα είναι σε ταχύτητα, το σκοτώνεις τελείως το μηχάνημα. 9 χρονών λειτουργικό έφτασε πλέον στο τέλος του. Εγώ από το 2007 τα έχω αποχαιρετήσει οριστικά.

More
28 May 2010 11:56 #72847 by Andr
Replied by Andr on topic Θεμα για τα xp!
εγω εχω το tune up utilities οπου μπορεις να κανεις καποιες μετατροπες στην εμφανιση των xp αλλα δεν ειναι θεμα.απλως αλλαζεις την εμφανιση μονος σου

More
10 Dec 2010 06:05 #85656 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλλιω αργά παρα ποτε :mrgreen:

Δοκίμασε το Windows Vista Inspirat 2

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Dec 2010 07:51 #85659 by rafor
Replied by rafor on topic Θεμα για τα xp!
Μα γιατι να βαλει Windows Vista που ηταν το πιο μουφα?Ειχαν αρκετα σφαλματα και δεν αξιζει μονο για το decor.Εαν θες καλη εμφανιση και καλα Windows, θα σου προτεινα τα 7(δεν τα εχω δοκιμασει)!

More
10 Dec 2010 15:07 #85673 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Θεμα για τα xp!

rafor wrote: Μα γιατι να βαλει Windows Vista που ηταν το πιο μουφα?

Και ποιος του είπε να βάλει τα vista? Ο Bo$$ του πρότεινε θέμα για τα XP!

More
11 Dec 2010 15:35 #85705 by Alex
Replied by Alex on topic Θεμα για τα xp!

υποστηρίζουν περισσότερα GB

εεεεεε;;;

Παρόλα αυτά βάλε 7 άρια αν εχεις μια καρτούλα που να σηκωνει καλα το aero. Σίγπυρα θα είναι πιο ελεφριά από XP με theme...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT