Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

dynamic IP

More
18 May 2010 16:37 #72265 by teo2202
dynamic IP was created by teo2202
παιδια καλησπερα εχω γραφτει στο sait της dyndns στην επιλογη free γιατι διαβασα στο internet οτι με αυτο το τροπο δεν αλαζει η ip και γινετε dynamic. εχω το metal of honor εχω συκωσει server και δεν θελω να αλαζει η ip του αλλα βλεπω οτι παρολου που εκανα εγγραφη και ρύθμισα και το ρουτερμου στην επιλογη dns εβαλα usarname password domain name κ.λ.π δεν εγινε τιποτα οταν κανω ρεσταρτ το ρουτερ και μετα κανω search τον serverμου βλεπω οτι εχει αλαξει η ip του τι δεν κανω σωστα? please help :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2010 11:36 #72311 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic dynamic IP
Mε το Dyndns δεν γινεται στατικη η ΙΡ σου, απλα αντιστοιχει ενα στατικο ονομα (πχ username.dyndns.org) στην δυναμικη ΙΡ που εχεις εκεινη την στιγμη.

Εσυ εκει που δηλωνεις τον σερβερ σου μην βαλεις την ΙΡ αλλα αυτο το στατικο ονομα. Αν το ρουτερ σου ενημερωνει σωστα το Dyndns τοτε οποτε αλλαζει η ΙΡ σου το θα ενημερωνεται το ονομα και θα σου παιζει σωστα η ρυμθιση που εχεις κανει...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 May 2010 12:53 #72321 by Γιωργος Βλαχος
εγω δν μπορω να μετατρεψω την static ip που εχει η on telecoms σε dynamic?

More
20 May 2010 10:46 #72397 by Kostas Milonas
Συνηθως την static IP την πληρωνεις εξτρα, δεν γνωριζω η ΟΝ τι πολιτικη εχει. Θα μπορουσες να μιλησεις με την εξυπηρετηση πελατων (13801) και να μαθεις πιο πολλα.

More
03 Jun 2010 15:13 #73181 by Μάνος Αλιμπέρτης

geo1990 wrote: εγω δν μπορω να μετατρεψω την static ip που εχει η on telecoms σε dynamic?

Αν ο πάροχος σου δινει static (που θα το πληρώνεις εξτρα οπως επιβάλει η λογική) για ποιον λόγο να θέλεις να πας σε dynamic που αν θέλεις να στήσεις server, κτλ είναι πιο ταλαιπωρία; Εκτός αν εννοεις οτι προτιμας dynamic για θέμα Security... Γενικώς για θέμα security καλό ειναι το ΝAT και το firewall του router μας :)

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Jun 2010 19:23 #73727 by teo2202
Replied by teo2202 on topic dynamic IP

profitis wrote:

geo1990 wrote: εγω δν μπορω να μετατρεψω την static ip που εχει η on telecoms σε dynamic?

Αν ο πάροχος σου δινει static (που θα το πληρώνεις εξτρα οπως επιβάλει η λογική) για ποιον λόγο να θέλεις να πας σε dynamic που αν θέλεις να στήσεις server, κτλ είναι πιο ταλαιπωρία; Εκτός αν εννοεις οτι προτιμας dynamic για θέμα Security... Γενικώς για θέμα security καλό ειναι το ΝAT και το firewall του router μας :)

sory λαθος :roll: εκανα dynamic εχω και θελω static γραφτικα και στο no-ip αλλα τα ιδια τιποτα το εχω ρυθμισει με το ρουτερμου αλλα καθε φορα που κανω ρεσταρτ αλαζει η ip. ο σερβερ ειναι για mohaa sperhead σας παρακαλω ρε πεδια βρειτε μια λυση :icon bow:

More
12 Jun 2010 14:53 #73762 by Kostas Milonas
Φιλε μου δ ε προκειται να γινει η ΙΡ σου στατικη αν απλα γραφτεις σε μια υπηρεσια οπως το no-ip ή το dyndns. Αλλο πραγμα κανουν και το εξηγησα πιο πανω.

Αν θες οπωσδηποτε να εχεις στατικη ΙΡ μπορεις να μιλησεις με τον παροχο σου και να σε ενημερωσουν ποση ειναι η χρεωση για να σου αποδωσουν στατικη ΙΡ, με αλλο τροπο δε γινεται.

More
12 Jun 2010 17:11 #73768 by teo2202
παραδειγμα με το hamachi που εχεις μια virtual static ip δεν γινετε κατι και στο game παρομιο ? εχω δει στο google που αλαζουν στης ιδιότητες δικτύου το πρωτοκολο ιντερνετ ip μασκα υποδικτιου και λοιπα ισχύει κατι τετοιο?

More
12 Jun 2010 22:12 #73776 by Kostas Milonas
Μεσω Hamachi εχεις στατικη ΙΡ επειδη δημιουργει μια εικονικη καρτα δικτυου και το συστημα νομιζει οτι εχεις συνδεθει σε καποιο LAN. Αλλα για να παιξει καποιος μαζι σου πρεπει να εχει και αυτο το Hamachi, αλλιως δε παιζει.

Kανονικη static IP μπορει να σου αποδωσει μονο ο παροχος σου επειδη μεσω αυτου συνδεεσαι στο ιντερνετ. Οι πιο πολλοι παροχοι την θεωρουν επιπλεον υπηρεσια (και οτι την χρησιμοποιουν κυριως επαγγελματιες) και για αυτο στη χρεωνουν παραπανω. Καποιοι τη παρεχουν χωρις επιπλεον χρεωση, προσωπικα ξερω σιγουρα την NetOne οτι το κανει:
www.netone.gr/default.aspx?id=2&aid=2#internet
τωρα για τους αλλους θελει λιγο ψαξιμο...

More
14 Jun 2010 19:31 #73888 by teo2202
σε ευχαριστω πολυ φιλεμου. Για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερεις ποσω ping να ρυθμισω οριο στους παικτες που μπενουν στο σερβερ? εχω 3mbt συνδεση και ο σερβερ περνει μεχρι 10 ατομα