Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Comodo Dragon: ο Δράκος του Διαδυκτίου

More
12 May 2010 21:53 #71960 by Aνέστης Αδαμίδης
Μετά τον Internet Explorer, τον Firefox, τον Chrome και τον Opera, ένας ακόμη browser μπαίνει στη ζωή μας. Οι δημιουργοί του ισχυρίζονται ότι είναι ο πιο ασφαλής browser που κυκλοφορεί. Δε θα διαφωνήσουμε, αλλά σκόπιμο είναι να περιμένουμε να περάσει λίγος καιρός πριν βιαστούμε να τον χρίσουμε βασιλιά της ασφάλειας.

Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τα χαρακτηριστικά του για να δούμε τι μπορεί να προσφέρει στους χρήστες. Έχοντας δει όλους τους προαναφερόμενους browsers μπορούμε να πούμε ότι είναι ο Comodo Dragon είναι ο πιο όμορφος. Ο σχεδιασμός του είναι λιτός μεν, εύχρηστος δε, ενώ οι απαλές καμπύλες στο σχεδιασμό του σε προδιαθέτουν θετικά. Είναι αρκετά γρήγορος, ενώ ανοίγοντας ένα νέο tab, σου παρουσιάζει τις τελευταίες οκτώ σελίδες που έχεις επισκεφτθεί. Προσφέρει ασφαλή περιήγηση με mode που δεν αοθηκεύει cookies και ιστορικό, ενώ είναι βασισμένος επάνω στον Chrome της Google, προσφέροντας τις τεχνολογίες του Chrome. Έχει μια βολική μπάρα με σελιδοδείκτες ακριβώς κάτω από την μπάρα διεύθυνσης, ενώ προφανώς συνεργάζεται άψογα με flash. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ποια θα είναι η προεπιλεγμένη υπηρεσία αναζήτησης, ενώ υπόσχεται καλύτερη και ευκολότερη διαχείρηση των SSL πιστοποιητικών στις σελίδες που επισκέπτεστε για καλύτερη ασφάλεια. Γενικά, η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι αυτό που προωθεί η εταιρεία ως λόγο επιλογής του Comodo Dragon. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδειχτεί στο μέλλον, όταν ο browser θα έχει κυκλοφορήσει και θα έχει χρησιμοποιηθεί αρκούντως από μεγάλη μερίδα χρηστών. Το σίγουρο είναι ότι πλέον έχουμε άλλη μιαεπιλογή στα χέρια μας και οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές.

Δοκμάστε τον κι εσείς επισκεπτόμενοι τη διεύθυνση www.comodo.com/home/internet-sec ... rowser.php

(Πηγή: εφημερίδα Techlife)

ΥΓ: Δεν το έχω δοκιμάσει ούτε κι εγώ ακόμη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2010 23:40 #71963 by Maldino
Μολις το κατεβασα... Φαινεται ωραιο, αν και αντιγραφη σχεδον του Chrome...

More
18 May 2010 17:24 #72270 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ αυτό νομίζω. Αλλά δείχνει να έχει δυνατότητες. Άσε που δουλεύει και στο laptop μου μια χαρά. Όλοι οι άλλοι browsers σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Μόνο ο Opera δουλεύει. Ακόμη κι ο Firefox βγάζει προβλήματα.

More
18 May 2010 19:04 #72277 by Kujitenga
Δεν μοιάζει με τον chrome.Είναι ίδιος ο chrome!

Πραγματικά όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα ούτε μια διαφορά.

More
18 May 2010 20:36 #72288 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

Difunto wrote: Δεν μοιάζει με τον chrome.Είναι ίδιος ο chrome!

Πραγματικά όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα ούτε μια διαφορά.

Και βέβαια είναι ίδιος ο Chrome. Απλώς είναι πιο ασφαλής. Το γράφει και στη περιγραφή του στο επίσημο site: Fast and versatile Internet Browser based on Chromium , infused with Comodo's unparalleled level of Security!

PC user forever !!!