Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Western Digital Caviar Green WD6400AARS 640GB HDD 3.5

More
26 Apr 2010 14:54 #71306 by p8grs
Πριν πέντε μήνες αγόρασα από το plaisio έναν σκληρό δίσκο Western Digital Caviar Blue 640GB κ αυτός χάλασε μετά από ελάχιστη χρήση δηλαδή σύνολο κάνα 10ωρο μαζί με τον χρόνο που ήθελε για να περάσω τα windows7 κ τα υπόλοιπα. Τελικά τον πήγα πίσω στο πλαίσιο τον δέχτηκα κ μου έδωσαν τα λεφτά που τον πλήρωσα να πάρω ότι θέλω από το μαγαζί τους. Από τον πωλητή ζήτησα ακριβός τον ίδιο αλλά μου πε πως δεν έχουν αλλά κομμάτια κ μου έδωσε αυτό www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-D...-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3.htm . Αφού το δούλεψα 2 μέρες τον ξαναπήγα πίσω διότι μόλις τον άνοιγα τον υπολογιστή μου έκανε ένα γκρρρρ κ μετά ήταν αθόρυβο εντελώς κ όλα δούλευαν τέλεια . Αλλά στο plaisio μου παν πως είναι όλα οκ κ να μην ανησυχώ είναι φυσιολογικός ο ήχος. Αλλά ο παλιός wenster digital δεν έκανε έτσι αυτός γτ κάνει μήπως επειδή είναι κατηγορία green η βλακείες μου έλεγαν????????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2010 18:23 #75116 by Μάνος Γρυπάρης
Προφανώς θα έφταιγε κάποιο ανεμιστηράκι. Δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι ο σκληρός ή κάποιο άλλο ανεμιστηράκι (motherboard, κάρτα γραφικών κτλ) γιατί καμιά φορά άμα ανοίγεις το tower και κουνήσεις κάτι μπορεί μετά κάποιος ανεμιστήρας να αρχίσει να κάνει θόρυβο.

Άμα πλησιάσεις το αυτί σου σε ανοιχτό tower θα δεις από που βγαίνει ο θόρυβος. Η μπορείς να το πας σε ένα κατάστημα της γειτονιάς και να τους πεις "Θα μου φτιάξετε 5λεπτάκια έναν θόρυβο που ακούγεται?" Δε νομίζω να σου πάρουν πάνω από 10 ευρώ, μερικοί δεν παίρνουν τίποτα κιόλας για να σε κρατήσουν για πελάτη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jul 2010 17:03 #75801 by p8grs
αγαπητέ κύριε Μάνο δεν είναι ο ανεμιστήρας στάνταρ πάντως ευχαριστώ για την απάντηση

More
26 Aug 2010 22:08 #77322 by JimmyBump
ο θόρυβος που κάνει είναι ο ίδιος ο σκληρός και είναι απολύτως φυσιολογικός. απλώς ψάχνει ο σκληρός όταν κάνει το boot για να βρει τα αρχεία που χρειάζονται. μην ανησυχείς καθόλου.

αν υπήρχε πρόβλημα στον σκληρό θα το έβλεπες αμέσως. θα έτρωγε κολλήματα το pc και τέτοια.