Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hellas OnLine: Γενική συζήτηση

More
05 Apr 2010 20:05 #70277 by Μάνος Γρυπάρης
Θέλω να ρωτήσω όλους εσάς που έχετε Hellas Online, αντιμετωπίζετε Disconnections των τελευταίο μήνα? Βέβαια μένω Νότια Προάστεια όπου η κατάσταση εδώ και χρόνια είναι τραγική, απλά με ενδιαφέρει κι η δικιά σας γνώμη για να δούμε τι παίζει ακριβώς.

Ειδικά όταν παίζεις MMORPG και τρως DC απ' τον server είναι ότι χειρότερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2010 00:18 #70300 by thanasis
Αστα να πανε Μανο,και ειδικα αν παιζεις κανα lineage ή κανα Darkfall και παθεις DC...Γ*μισετα....

More
06 Apr 2010 00:34 #70303 by Χρήστος Αρμυριώτης
Είχα Conn-X και αποφάσισα να βάλω Hellas On Line. Εδώ και μια βδομάδα η σύνδεση σέρνεται παρόλο που το σήμα δείχνει να είναι ισχυρό. Ειδικά όταν παίζω Online στο PS3 και με "πετάει" είναι η υπέρτατη μουφιά!! ](*,)

More
06 Apr 2010 00:42 #70305 by thanasis
Παιδια χωρις να θελω να κανω διαφημιση εχω forthnet και εχω παντα internet ποτε DC πολυ καλη τεχνικη υποστηριξη και καλη ταχυτητα.Προτινω forthnet 2play...

More
07 Apr 2010 23:09 #70410 by Ανδρέας Γρυπάρης

8@no$ wrote: Παιδια χωρις να θελω να κανω διαφημιση εχω forthnet και εχω παντα internet ποτε DC πολυ καλη τεχνικη υποστηριξη και καλη ταχυτητα.Προτινω forthnet 2play...

Είχα δοκιμάσει παλιότερα(στην ίδια γραμμή που είναι τώρα η hol), ήταν 6 μήνες χωρίς internet, Και ΑΝ έπιανε ποτέ internet, θα έπιανε με 256/256KB με 1000 ζόρια. Τηλέφωνο λίγες φορές λειτουργούσε. 5 μηνύσεις στην ΕΕΤ και πάει λέγοντας..
Η τηλεφωνική γραμμή είναι λίγο τραγική. (10Mbps με το ζόρι και με ένα σωρό disconnections). O Netfaster 1 δεν έχει επιλογή για να περιόριζα έστω την ταχύτητα. Μόνο 3 πράγματα μπορεί να γίνουν : Κατάργηση HOL TV, downgrade τον εξοπλισμό στο καλό fritz 7140 και downgrade την σύνδεση στα 6Mbps. Δεν βλέπω άλλη λύση.