Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Video Recording από TV/Κονσόλες

More
04 Sep 2011 17:04 #97957 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δοκιμασε απο τα video settings του PS3 να βαλεις μεγιστη αναλυση τα 720p

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2011 17:54 #100050 by Μάνος Γρυπάρης
Dazzle: Φθηνό Video Recording από το PS3
Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει πως θα κάνετε video recording στο PS3 (καθώς εκεί δεν υπάρχει πρόγραμμα αντίστοιχο με το Fraps μέχρι στιγμής). Κατά βάση απαιτείται η αγορά μιας συσκευής, του Dazzle DVD Recorder .

Το βίντεο αυτό τα εξηγεί όλα

1η μέθοδος: Αγοράζετε το Dazzle. Δεν υπάρχει στα ελληνικά καταστήματα, κοστίζει 70-90 δολάρια στα Αμερικάνικα καταστήματα και σήμερα θα το βρείτε στα 50 ευρώ . Το συνδέετε στην κονσόλα αγοράζοντας και τα αντίστοιχα AV Cables (κοστίζουν 3.5-7 ευρώ).

2η μέθοδος: Για ακόμα καλύτερη ποιότητα, αγοράζετε το Dazzle Platinum (80 ευρώ), τα AV Cables (3.5-7 ευρώ), το Video Distribution Amplifier (36 ευρώ) και το S-Video AV Cable.

Το βίντεο δείχνει ένα Xbox 360 αλλά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το PS3.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΘΩΣ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΑ.

[youtube:i6cmq2sl]
[/youtube:i6cmq2sl]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Oct 2011 20:28 #100058 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Εχω dazzle platinum απο το 2008.το πηρα απο τα media markt :|

τωρα το dazzle ειναι καλο οσο δεν εχεις hd tv.οταν παρεις ειναι σπαστικο γιατι για να καταγραψεις θα πρεπει να γυρισεος σε sd.περα απ το οτι ειναι κουραστικο να βαζεις και να βγαζεις καλωδια το sd δειχνει χαλια στις μεγαλες τηλεορασεις.

επισης ενα αλλο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι το οτι αν ενα παιχνιδι ειναι σε 1080p το dazzle δεν το σηκωνει και το δειχνει διπλα.

δεν το εχω ψαξει αλλα πιστευω οτι μεχρι τωρα κατι καλυτερο θα υπαρχει.μην το παρετε αν δεν ειστε σιγουροι

More
12 Oct 2011 15:50 #100096 by Μάνος Γρυπάρης
Πραγματικά πρέπει να είναι πολύ χαζές οι ελληνικές εταιρείες, διότι δεν υπάρχει στο site της MediaMarkt. Εκτός κι αν τους το ξέκοψε η εταιρεία και δεν εισάγεται πλέον.

Όσο για τα προβλήματα που λες, μήπως θα πρέπει να βάλεις ενδιάμεσα τον μετατροπέα που σου δείχνει το βίντεο?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Oct 2011 22:55 #100111 by Παναγιώτης Σεντουκάς
εχω κατι παρομοιο.αυτο με λιγα λογια ειναι μια μπαλαντεζα βιντεο,δεν κανει κατι σπουδαιο.

χαχαχαχαχχα.πειραζα τις ρυθμισεις σηματος και βρηκα τι ηταν η μακακια XD.το παιχνιδι δεν εχει φτιαχτει για pal και επρεπε να γυρισω το σημα σε NTSC.Πραγματικα αν δεν ειχες κανει το thread δεν θα το ειχα βρει ποτε.

thanks για την βοηθεια XD

More
26 Apr 2012 11:25 #107218 by Μάνος Γρυπάρης
Digital Foundry: Το κορυφαίο video capture
Η Digital Foundry είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως στη δημιουργία συσκευών video capturing.

Το site είναι το Digital Foundry.org . Την εταιρεία εμπιστεύονται τα πρώτα sites παγκοσμίως (Gamespot, IGN, Eurogamer) και συγκεκριμένα όλα έχουν στην κατοχή τους το True HD 1080p Workstation το οποίο είναι ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής (ένα PC σύγχρονων προδιαγραφών μαζί με το σύστημα video capture).

Πόσο κοστίζει? Αν τους στείλετε e-mail θα μάθετε την τιμή (είναι οι περιπτώσεις όπου μιλάμε για είδος πολυτελείας). Γνωρίζω πάντως ότι είχε αγοραστεί από γνωστό game site πριν από 4 χρόνια έναντι...8.000 ευρώ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Apr 2012 11:30 #107219 by Νικολής Ασημάκης
Είδος πολυτελείας; Και λίγα λες. Video capturing εννοείς να παίρνεις πλάνα μέσα από παιχνίδια;

More
26 Apr 2012 11:39 #107220 by Stratos Kiremis
υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις (όμως επίσης των χιλιάδων ευρώ) που δουλεύουν και σε πιο σοβαρά Λειτουργικά Συστήματα...

πχ.

για όσους δεν έχουν 8.000 ευρώ.....αλλά τα μισά (και λιγότερα).

έχεις ένα απλό 11.6 ιντσών MacBook Air, με θύρα thunderbolt (ότι πιο γρήγορο + φθηνό αυτή τη στιγμή), συνδέεις το παραπάνω γαιδούρι για capture, συνδέεις και μια συστοιχία SSD, επίσης πάνω σε Thunderbolt.............και πετυχαίνεις ΟΤΙ γουστάρεις (2D/3D και τα κέρατά μου) σε real-time επεξεργασία. REAL-TIME! Και με έναν εντελώς αδύναμο υπολογιστή όπως το απλό 11.6 MacBook Air...

όσοι "πιστοί" μπορούν να προσέλθουν ελεύθερα.

www.blackmagic-design.com/produc ... astudio3d/

More
26 Apr 2012 11:43 #107221 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Πωπωωω... πέραν του απίστευτου της τιμής, φοβερός εξοπλισμός... αν υπήρχαν λεφτούδια... ωραία πραγματάκια :D :D :D Γιατί αν είναι να κάνεις τη δουλειά να την κάνεις καλά :P

More
27 Apr 2012 18:28 #107259 by Ανδρέας Γρυπάρης
για ποιο νορμάλ λύσεις από όσες είδα, η λογική λέει αυτό:
www.avermedia.com/Product/Produc ... h&device=4
για εμένα η avermedia είναι η καλύτερη, δεν έχει latency, ούτε drivers που καθυστερούν, έχει το καλύτερο software και τα κάνεις όλα εύκολα και γρήγορα.
Έχω δοκιμάσει hauppauge, leadtek, Pinnacle Κλπ, αλλά σαν την avermedia καμία, έχω 2 κάρτες για SD και θα αγοράσω άλλες 2 πιθανά.