Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΒΟΗΘΕΙΑ σχετικα με wep κλπ.

More
16 Nov 2009 21:43 #65068 by Γιώργος Δημόπουλος
Εχω συνδεση forthnet και θελω να βαλω καποιο κλειδι ασφαλειας(wep-wpa). Λοιπον,ειχα μεχρι σημερα συνδεση μονο ιντερνετ αλλα βαλαμε 2play και τωρα που εβαλα το καινουργιο modem οταν εβαλα το cd-rom με τον driver οταν εφτασε στο σημειο που λεει να συνδεσω το ethernet δν μου το αναγνωριζε και ετσι εκανα το εξης:ανοιξα τον firefox και με εβγαλε στην ιστοσελιδα thomson gateway.Eβαλα εκει τα στοιχεια μου κ ολα οκ, ΑΛΛΑ δν εχει ασφαλεια και το psp μου δν μπορει να συνδεθει ενω παλια μπορουσε καθως το τωρα το λαμπακι led του wireless ειναι κοκκινο.Θελω να μου πει καποιος πψς θα βαλω ασφαλεια κ πως θα κανω το wireless να δουλεψει ευχαριστω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2009 01:22 #65072 by Vassilis
Αν θες στείλε μου ένα PM με το MSN σου να τα πούμε από εκεί, είναι λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω από εδώ γιατί δεν γνωρίζω καλά το Setup του Modem/Router σου.

More
17 Nov 2009 02:34 #65073 by dasterin
Το PSP παίζει μόνο σε 802.11b διάβασα, κοίτα τι πρωτόκολλο έχεις στο router (πρέπει να είναι στο αυτόματο b/g, και όχι σκέτο g)και κατόπιν άλλαξε το κλείδωμα από wep σε wap ή τούμπαλιν ή το πρωτόκολλο δικτύου φταίει ή το πρωτόκολλο ασφάλειας.

More
17 Nov 2009 08:14 #65085 by fys
να υποθεσω οτι το router einai Thomson speedtouch και οτι μπορεις να "μπεις" στο interface του thomson(αν δεν ειναι αυτο πρεπει να μας πεις πιο router εχεις)
> στην αρχικη σελιδα προς τα κατω (home) υπαρχει το ΗΟΜΕ NETWORK (εκει αναγραφονται οι συσκευες που ειναι συνδεδεμενες -ethernet/wireless/phonelines)
> επιλεγεις > wireless -και πανω δεξια >configure
> τσεκκαρεις το Interface Enabled(πανω-πανω)
> χαμηλα στη σελιδα επιλεγεις :Use WPA-PSK Encryption
και απο κατω δινεις τον κωδικο( οτι θελεις) και για WPA-PSK Version δινεις WPA2

More
04 Jan 2010 23:31 #67583 by Μάνος Αλιμπέρτης
Το Τhomson έχει διεύθυνση το 192.168.1.254.
Aνοιγεις έναν explorer ή firefox απο το PC σου που έχεις Ιnternet και πληκτρολογείς τη παραπάνω διευθυνση. Πρέπει να γνωριζεις τους κωδικους του router.

Everything that has a beginning has an end...