Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

πως να φτιαξω aoss compatible system?

More
14 Nov 2009 17:18 #64943 by vasogr
καλησπερα σε ολους.

αφου εμαθα ολα τα wifi spots για το nintendo dsi
και επισκεφθηκα τα ποιο πολλα αποφασισα να σταματησω να χαλαω ενα 6ευρω καθε σκ στα starbucks
ειπα να ρωτησω ολα τα φορουμ στα οποια ειμαι μελος....

Πως στο καλο γινετε να φτιαξω κι εγω ενα τετειο σημειο για να μην περνω τους δρομους για να ανεβασω φοτο στο face ή να κατεβασω εφαρμογες και παιχνιδια απο το dsi ware.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2009 00:41 #64966 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Συγνωμη που ρωτάω αλλα δεν μπορεις απλα να συνδέσεις το DS σου στο ασυρματο δικτυο σου;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Nov 2009 21:04 #65012 by vasogr
δεν το υποστιριζει δοκιμασα απειρες φορες μου βγαζει σφαλμα ](*,) ](*,) ](*,)

More
15 Nov 2009 21:40 #65013 by Μπάμπης Χαραλάμπους
vasogr":1ukzo0rg]δεν το υποστιριζει δοκιμασα απειρες φορες μου βγαζει σφαλμα ](*,) ](*,) ](*,) [/quote]

Μήπως εχεις ασφαλεια WPA? Αν ναι αλλαξε σε WEP ή βγάλτην τελειως..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Nov 2009 22:46 #65016 by lavezzi7
BigBoss":6mgxqape]

vasogr wrote: δεν το υποστιριζει δοκιμασα απειρες φορες μου βγαζει σφαλμα ](*,) ](*,) ](*,)

Μήπως εχεις ασφαλεια WPA? Αν ναι αλλαξε σε WEP ή βγάλτην τελειως..[/quote]

Αυτό που λες είναι Bigboss.

Πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο router σου ώστε να μπορείς να χρησημοποιήσεις τις υπηρεσίες wi-fi σε παιγχνίδια.
Εμένα πάντως μου το εξηγούσε ένα παιδί στο msn βήμα-βήμα πως να το κάνω... :cool: .
Για να μπεις απλά στο internet πάντως,νομίζω δεν χρειάζονται αυτές οι ρυθμίσεις...Πατάς εκεί που λέει...
Advanced Setup->Connection 4 και επιλέγεις το router σου,δίνοντας στην επόμενη οθόνη τον κωδικό του.