Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Pokemon wrote: χωρίς DUal channel το σκοτώνεις το bus και τρέχει 64bit αντί 128.
Βάλε 2GB + 2GB να δείς πόσο κέρδος θα έχεις στην απόδοση η αν έχεις 1+1+1, βγάλε τη μια ram να απελευθερωθεί ο δίαυλος και να γίνει dual channel.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Με 24Ευρώ καθάρισεςaliengoa wrote:
Pokemon wrote: χωρίς DUal channel το σκοτώνεις το bus και τρέχει 64bit αντί 128.
Βάλε 2GB + 2GB να δείς πόσο κέρδος θα έχεις στην απόδοση η αν έχεις 1+1+1, βγάλε τη μια ram να απελευθερωθεί ο δίαυλος και να γίνει dual channel.
Μην θέλουμε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη
Αν βγαλω την μία μνήμη (έχω 3x1GB) δεν θα παίζει το Star Wars The Old Republic!!!! τώρα το έχω στο medium και είναι η μνήμη στο 85-90% !!! Να φανταστείς πως κολλούσε με 2 GB ακόμα και στο Low!!
η 650 τοτε καλη ειναι?Jester wrote: Μήπως εννοείς 650? Η 450 είναι απλά μέτρια...
σε ευχαριστω πολυJester wrote: Νομίζω ότι αυτήν την περίοδο έχει την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης. Η Gigabyte GTX 650 είναι στα 110 - 120 ευρώ και παίζει τα πάντα σε high quality...
Όσο ποιο πολλά δώσεις σε κάρτα, τόσο περισσότερο καιρό θα κρατήσει.theonirvana wrote: παιδια μηπως θα ηταν καλυτερα να περιμενουμε να βγουν οι επομενες κονσολες για να παρουμε ακριβη καινουρια καρτα(350-400 ευρω)?
γιατι λογικα τοτε ειναι που θα αυξηθουν οι απαιτησεις στα παιχνιδια.
high quality μπορεί, Playable framerate αμφιβάλω.Jester wrote: Νομίζω ότι αυτήν την περίοδο έχει την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης. Η Gigabyte GTX 650 είναι στα 110 - 120 ευρώ και παίζει τα πάντα σε high quality...