Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
23 Mar 2008 14:32 #41416 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλησπέρα σε όλους! Ανοιξα αυτο το topic γιατι μάλλον :P  έχω ένα πρόβλημμα.
Σκέφτομαι να αλλάξω καρτα γραφικών στον H/Y γιατι δεν πάει αλλο πια με την 128ΜΒ !!! Και είπα, δεν παίρνω μια 512; Όμως μετα που κάθησα και σκέφτηκα λεω: Οι κάρτες γραφικών δεν έχουν απαιτήσεις;; Προσπάθησα να καταλάβω αν οντως έχουν όμως το μονο που βρήκα ήταν ο τρόπος συνδεσης, ο οποίος μου δημιουργησε αμφιβολίες. Αυτο που εννοω είναι οτι σχεδον ολες οι κάρτες γραφικών ειναι με συνδεση PCI Express ενω η δικιά μου με agp 4X !!!
[img

Υπάρχει προβλημμα; Αν ναι μπορω να κανω κατι;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2008 14:53 #41419 by Esperos
Καλα το σκεφτηκες! Όποια κάρτα και να αγοράσεις ΑΝ βρεις σε AGP δε θα σου προσφερει τίποτα ιδιαιτερο απο αυτην που εχεις, τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις, πας για ολικη αναβαθμηση.
Μη το κανεις

More
23 Mar 2008 14:57 #41420 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με λιγα λόγια αυτο το PC δεν σηκώνει αναβάθμηση σε κάρτα γραφικών ;;; :(

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Mar 2008 15:28 #41421 by Esperos
Θεωριτικά ναι, παιρνωντας απλά μια "καλυτερη" AGP, όμως η τεχνολόγια αυτή έχει καταργηθει, δύσκολα θα βρεις κάρτα AGP και αν βρεις σιγά την διαφορά που θα δεις, ασε που είναι και πανακριβες γιατι δεν υπάρχουν πια και όποιος τις εχει ακομα της μοσχοπουλαει!

More
23 Mar 2008 15:39 #41422 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βρηκα μερικές...

www.pc-store.gr/products.php?category_id=20

Οντως πραγματικα ΔΕΝ συμφέρει...

aposperitis: και αν βρεις σιγά την διαφορά που θα δεις

ΘΑ ΔΩ!! Αφου τώρα τα games δεν μου τα ανοίγει καν!! Μονο το PRO ανοιγει! Θα βάλω μια Screenshot μην τρομάξετε!!

[img

More
23 Mar 2008 19:52 #41429 by Μάνος Αλιμπέρτης
Και εγώ ενω έχω PC τριετίας έχω AGP και πραγματικά τα χέρια μου ειναι δεμένα όσον αφορά την αναβάθμιση κάρτας γραφικών.Θυμάμαι όταν το πήρα ήταν η περίοδος που άλλαζε το stadar και είχα προτιμήσει το AGP, κακώς αλλα έτσι και αλλιως και λόγω αντικείμενου(σχολή games κτλ) κάθε 2 με 3 χρόνια χρειαζόμαστε αναβάθμιση... :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...

More
23 Mar 2008 22:29 #41430 by Esperos
Τις τιμες τις είδες? Και αν πιστευεις πως θα δεις διαφορες ΑΝΤΑΞΙΕΣ της τιμής τους εγω θα φάω τα μουστάκια μου!!! :mrgreen:

More
24 Mar 2008 16:58 #41437 by Μάνος Αλιμπέρτης
Με τα λεφτά που θα δώσεις για τα πιο ακριβά μοντέλα AGP που στέκονται και καλύτερα γιατι δεν τα δίνεις για την κάρτα γραφικών ενος καινούργιου μηχανήματος... :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...

More
24 Mar 2008 20:19 #41446 by Esperos
Και μια και το έφερε η κουβέντα για αναβαθμήσεις δείτε και την δικιά μου! Το νέο μου καμάρι! :mrgreen:

www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ord=9800gx

More
24 Mar 2008 20:57 #41447 by Μπάμπης Χαραλάμπους
WOW! Και δέχεται και δυο μαζι ιδιες καρτες γραφικων.! Τρομακτικα αποτελέσματα!