Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Thomson TG585: Ενεργοποίηση Wireless

More
06 Aug 2010 10:58 #76363 by Ιβάν
Μετά από πολύ καιρό ξανά έκανα ακόμα μια προσπάθεια και το βρήκα, το ενεργοποίησα και το κλείδωσα, αλλά έχω μια απορία: τι να κάνω με αυτά εδώ;

Να τα διαγράψω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2010 14:05 #76382 by Γιώργος Δημόπουλος

Alcatraz wrote: τι να κάνω με αυτά εδώ;

Το σταυρο σου :mrgreen: Μν πειραξεις τπτ αφου λες οτι το εφτιαξες.

More
06 Aug 2010 14:29 #76384 by Ιβάν

1000giorgos wrote:

Alcatraz wrote: τι να κάνω με αυτά εδώ;

Το σταυρο σου :mrgreen: Μν πειραξεις τπτ αφου λες οτι το εφτιαξες.

Δεν ήταν δύσκολο, απλά μετά από πολύ καιρό το θυμήθηκα (δηλαδή σήμερα) και το βρήκα πως γίνετε. Αλλά φοβάμαι μην είναι οι χρήστες που μου κλέβουν το Ίντερνετ! Για αυτό σας ρωτάω αν πρέπει να τα διαγράψω ή όχι. Δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτό.

More
08 Aug 2010 23:26 #76525 by RAZA
Είναι χρήστες που είτε συνδέθηκαν είτε είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό σου. Άμα δεν αναγνωρίζεις κάποιο απ τα ονόματα καλό θα ήταν να το διαγράψεις. Λογικά πάντως άμα έβαλες WPA-PSK encryption και κάνα σοβαρό κωδικό (όχι 12345 π.χ.) δεν θα έχεις πρόβλημα.

More
09 Aug 2010 10:03 #76531 by Ιβάν

RAZA wrote: Είναι χρήστες που είτε συνδέθηκαν είτε είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυό σου. Άμα δεν αναγνωρίζεις κάποιο απ τα ονόματα καλό θα ήταν να το διαγράψεις. Λογικά πάντως άμα έβαλες WPA-PSK encryption και κάνα σοβαρό κωδικό (όχι 12345 π.χ.) δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ο κωδικός που έχω βάλει δεν είναι και πολύ εύκολος γιατί περιέχει κενό, οπότε είναι λίγο δύσκολο να το σκεφτεί κάποιος.