Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σύντομα πιο ισχυρά netbooks

More
07 Sep 2009 15:37 #60271 by Ρωμανός Βογιατζής

Οι επεξεργαστές της σειράς Atom συμπληρώνουν ένα χρόνο ζωής, έχοντας διανύσει μια άκρως επιτυχημένη πορεία. Οι επεξεργαστές της σειράς Atom φιλοξενούνται στην συντριπτική πλειοψηφία των netbooks, κατηγορία φορητών υπολογιστών που καταγράφει απρόσμενες πωλήσεις εδώ και έναν χρόνο. Η Intel ανακοίνωσε τη νέα γενιά επεξεργαστών Atom. Η νέα σειρά περιλαμβάνει προς το παρόν δύο νέα μοντέλα: τον Ζ550, τον πρώτο επεξεργαστή Atom στα 2GHz και τον Z515, ο οποίος τρέχει σε ταχύτητες έως και 1,2GHz. Οι νέοι Atom υποστηρίζουν τεχνολογία της Intel Hyperthreading, μέσω της οποίας μπορούν να εκτελέσουν πάνω από μία εργασίες ταυτόχρονα, αλλά και να αποδώσουν καλύτερα γραφικά.

Intel, www.intel.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2009 18:33 #60297 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και με 7 Ghz να έτρεχαν οι ATOM πότε δεν θα έπαιρνα netbook, το μικρο τους μέγεθος δεν βοηθάει σε τίποτα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Sep 2009 19:47 #60303 by Chris Zotos

BigBoss wrote: Και με 7 Ghz να έτρεχαν οι ATOM πότε δεν θα έπαιρνα netbook, το μικρο τους μέγεθος δεν βοηθάει σε τίποτα...

Μη το λες αυτό... Εγώ με το χιλιάρι της asus έχω στην κυριολεξία σωθεί..
Βγάζω πόση δουλειά όπου κι αν είμαι, και το σημαντικότερο είναι η αυτονομία τους...

More
07 Sep 2009 21:11 #60326 by Ρωμανός Βογιατζής
και εγώ είμαι κατά των notebooks αλλα ας δώσουμε στην ATI μια ευκαιρία !

More
07 Sep 2009 21:58 #60333 by Chris Zotos

Van Basten7 wrote: και εγώ είμαι κατά των notebooks αλλα ας δώσουμε στην ATI μια ευκαιρία !

Γιατί τέτοια έχθρα ρε παιδιά? :?

More
07 Sep 2009 22:09 #60335 by Ρωμανός Βογιατζής

Tilion wrote:

Van Basten7 wrote: και εγώ είμαι κατά των notebooks αλλα ας δώσουμε στην ATI μια ευκαιρία !

Γιατί τέτοια έχθρα ρε παιδιά? :?

Γιατί δεν μπορούν να παίξουν games σε full γραφικά και ως γνήσιοι καμένοι θέλουμε.... :D !

More
07 Sep 2009 22:46 #60339 by Chris Zotos

Van Basten7 wrote: Γιατί δεν μπορούν να παίξουν games σε full γραφικά και ως γνήσιοι καμένοι θέλουμε.... :D !

Έλεος.. Δε γίνεται όμως να κατακρίνεις γενικά τα netbooks γι' αυτό το λόγο...
Ούτως ή άλλως δεν έχουν κατασκευαστεί για τέτοια χρήση..
Το μέγεθός τους τα κάνει πραγματικούς φορητούς υπολογιστές...

More
08 Sep 2009 02:33 #60405 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Εγώ για τα netbooks λεω. Notebook θέλω και χρειάζομαι...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Sep 2009 09:43 #60411 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote:

Εγώ για τα netbooks λεω. Notebook θέλω και χρειάζομαι...

me2 παρόλο που στο μέλλον θα γίνουν πολύ δυνατά και θα είναι και για gaming !

More
08 Sep 2009 12:29 #60428 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα πάντως τώρα που δεν θα παίζω παιχνίδια λόγω σχολείου, το netbook μου είναι μια χαρά (από αυτό θα μπαίνω πλέον) γιατί msn, surfing και μουσική είναι μια χαρά. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι λίγο με τη μικρή οθόνη και την ανάλυση αλλά το συνηθίζω σιγά σιγά. Α και VanBasten φιλικά είναι λίγο γελοίο να κατακρίνεις τα netbooks επειδή δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδια (εδώ ούτε καν cd players δεν έχουν)΄γιατί, όπως προείπε ο Tilion, δεν κατασκευάστηκαν γι'αυτό το σκοπό.