Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

BIOS Update

More
15 Aug 2009 12:52 #58372 by GoldString
BIOS Update was created by GoldString
Θέλω να κάνω ένα ΒΙΟΣ update και για να μην κάνω καμιά βλακεία θα ήθελα να σας συμβουλευτω.Πήγα και κατέβασα τα ltest bios της μητρικης με live update.Όταν πάω να το εγκαταστήσω μου βγάζει δύο επιλογές 1)In DOS mode.(Afloppy drive is needed)
2)In Windows mode.
Τι πρέπει να προτημησω??
Μετά όποιο και να διαλέξω μου βγάζει οτι θελει δισκέτα .
Άμα βαλω δισκετα μετά τι πρέπει να κάνω για να τα εγκαταστήσω??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2009 17:50 #58418 by GoldString
Replied by GoldString on topic BIOS Update
Θα αλλάξω λίγο την ερωτησή μου.Έχω κατεβάσει και έχω βάλει τα καινούργια BIOS στην δισκέτα όταν κανω restart τι πρέπει να πατήσω πριν το pc μπει στα OS??

More
17 Aug 2009 19:37 #58421 by Alex
Replied by Alex on topic BIOS Update
Αν επιλεξεις να κανεις update απο windows το μονο που χρειάζεσαι είναι το νεο bios

Αν επιλέξεις να κάνεις Update απο DOS πρέπει να κανεις bootable δισκεττα (για να μπει σε dos) ένα πρόγραμμα που θα flasάρει το νεο bios (σαν το AWFLASH).

Για ποιο απλά αν μπορείς καντο από τα windows δεν έχει καμιά διαφορά...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 Aug 2009 00:15 #58559 by GoldString

mordred wrote: Αν επιλεξεις να κανεις update απο windows το μονο που χρειάζεσαι είναι το νεο bios

Αν επιλέξεις να κάνεις Update απο DOS πρέπει να κανεις bootable δισκεττα (για να μπει σε dos) ένα πρόγραμμα που θα flasάρει το νεο bios (σαν το AWFLASH).

Για ποιο απλά αν μπορείς καντο από τα windows δεν έχει καμιά διαφορά...

Όταν εννοείς να κάνω Bootable τι δισκέτα πωσ το κανω αυτο

More
21 Aug 2009 18:50 #58618 by Alex
Δεξι κλικ στη δισκετα-> Διαμορφωση και τικαρεις δημιουργια δισκετας εκκινησης dos

Αλλα γιατι δεν κανεις απο τα windows? Θα σου ε'ιναι πιο απλο.
Μερικες μητρικες (ολες οι καινουριες) μπορουν και κανουν χωρις δισκετα με flashακι

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 Aug 2009 19:45 #58626 by GoldString

mordred wrote: Δεξι κλικ στη δισκετα-> Διαμορφωση και τικαρεις δημιουργια δισκετας εκκινησης dos

Αλλα γιατι δεν κανεις απο τα windows? Θα σου ε'ιναι πιο απλο.
Μερικες μητρικες (ολες οι καινουριες) μπορουν και κανουν χωρις δισκετα με flashακι

Όταν πάω να το κάνω από windows μου βγάζει unkowned command

More
21 Aug 2009 21:48 #58642 by GoldString
Στη διμορφοση μ λεει δισκετα ms-dos εκει να πατησω??μετα τι πρεπει να κανω ακριβως για να τα βαλω??

More
23 Aug 2009 00:39 #58781 by Alex
Γούγλ (google) "how to update bios"

Βάλε το νεο bios στη δισκεττα μαζί με το bios update program που έχεις κατεβάσει και κανε boot απο τη δισκέττα και τρεξε το προγραμμα...

Πάντως επειδή βλέπω οτι δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις για τετοια "επιχείρηση" θα σου πρότεινα να το κάνει κάποιος που το ξέρει. Γιατι το bios update μπορεί να αποβει μοιραίο...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
23 Aug 2009 00:50 #58783 by GoldString