Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Full Screen lags

More
31 Aug 2009 15:17 #59524 by giannistrv
Replied by giannistrv on topic Full Screen lags
Derby βλεπω... :armata hit:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Aug 2009 15:23 #59525 by Μπάμπης Χαραλάμπους
εγώ πάλι προτείνω να το πετάξεις πάνω μου το PC και να πάρεις άλλο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Aug 2009 15:27 #59527 by Νικολής Ασημάκης

Van Basten7 wrote:

Nikolis wrote:

Van Basten7 wrote: Εγώ το doctor προτιμώ...!

Εγώ το Spybot :armata tongue:

Not really a fair comparison as Spyware Doctor is a much more comprehensive program (not just spyware) with real time monitoring.

Spyware, Adware, Spyware Trojans, Keyloggers, Identity Theft, Hijackers, Tracking Threats, Rogue Anti-Spyware, Unwanted Software, Phishing, Popups and Bad Websites :mrgreen: :mrgreen: !!!!

Η γνώση σου στα αγγλικά δεν θα με κάνει να αλλάξω γνώμη! :P Δεν υπάρχει κάποιος λόγος, πιστεύω, να έχεις 70.000 προγράμματα ανοιχτά για την προστασία του pc. Ένα antivirus φτάνει και μια φορά στο τόσο πετάς και ένα spybot και καθάρισες.

More
31 Aug 2009 15:27 #59528 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: εγώ πάλι προτείνω να το πετάξεις πάνω μου το PC και να πάρεις άλλο.

Είναι και αυτό μια λύση, δεν λέω... :mrgreen:

More
31 Aug 2009 15:35 #59529 by Ρωμανός Βογιατζής
Καταρχήν φιλαράκο εγώ δεν έχω κανένα antivirus γιατί έχω di ποσο εύκολα άμα ο άλλος άμα έχει γνώσης σου μαμάη το pc και με το καλύτερο antivirus και εγώ πίστεψε με έτσι χωρίς κανένα antivirus νιώθω απόλυτα ασφαλής....τώρα από antivirus προτείνω το kaspersky internet security....για free το avira και για πλήρη κάλυψη από spyware και trojan spyware doctor τι να σου πω άμα έχεις περισσότερη εμπειρία από εμενα άσε το κρίνουν οι άλλοι εδώ μέσα....

Van Basten7 Η Νικολής ακούω...!

More
31 Aug 2009 15:46 #59531 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πάλι έχω τον τρομερό free συνδιασμό avast + spybot και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Και δεν το είπα για να πλακωθούμε, έτσι? Τι γνώμη μου λέω και ούτε το παίζω expert (γιατί απλά δεν είμαι) :P

More
31 Aug 2009 15:47 #59532 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μα χωρίς antivirus μπορείς να πάρεις Io από αρχείο κάποιου φίλου. Νικολής, γιατί ούτε και εγώ θέλω 32542 προγράμματα.

Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Aug 2009 15:53 #59533 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Μα χωρίς antivirus μπορείς να πάρεις Io από αρχείο κάποιου φίλου. Νικολής, γιατί ούτε και εγώ θέλω 32542 προγράμματα.

Σωστός! xD

More
31 Aug 2009 16:09 #59537 by Ρωμανός Βογιατζής

Nikolis wrote:

BigBoss wrote: Μα χωρίς antivirus μπορείς να πάρεις Io από αρχείο κάποιου φίλου. Νικολής, γιατί ούτε και εγώ θέλω 32542 προγράμματα.

Σωστός! xD

Νικολή βάλε ένα antivirus οποιο θες και ότι αντί-spyware θες και εγώ θα σου στυλο δυο αρχεία θα τα scanaris και μετά θα τα τρέχεις και μετά θα μας πεις εντυπώσεις ...ok?από το 1998 στα pc νέος :S τελοσπάντων πεστο και έτσι ρε μορφωμένε Big Bo$$ !

p.s. ʼAμα το pc θέλει format μετά δεν θα φταίω εγώ :) !

More
31 Aug 2009 16:12 #59538 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Van Basten7 wrote:

Nikolis wrote:

Σωστός! xD

Νικολή βάλε ένα antivirus οποιο θες και ότι αντί-spyware θες και εγώ θα σου στυλο δυο αρχεία θα τα scanaris και μετά θα τα τρέχεις και μετά θα μας πεις εντυπώσεις ...ok?από το 1998 στα pc νέος :S τελοσπάντων πεστο και έτσι ρε μορφωμένε Big Bo$$ !

p.s. ʼAμα το pc θέλει format μετά δεν θα φταίω εγώ :) !

Νεος forumitis :P