Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

αγορα desktop

More
05 Jul 2009 15:08 #55776 by someone1
αγορα desktop was created by someone1
www.plaisio.gr/product.aspx?product=1226606&PriceRange=%...81&catalog=20

αποφασισα να αγορασω αυτο το pc , ειναι ok?

αμα εχετε να προτεινεται κανενα καλυτερο στα ιδια 1300 ευρω??
επισης αμα εχετε να προτεινεται συνθεση στα 1300 καλυτερη, πολυ ευχαριστως. (δεν εχω ιδεα απο συνθεσεις)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2009 15:17 #55778 by Ρωμανός Βογιατζής
Καλο είναι φιλε αλλα άμα αγόραζες κομμάτι κομμάτι θα σου έρχονταν πιο φτηνά.....τέσσρα giati να δόσης 150euro για να έχει μέσα vista που τα αναβαθμίζεις σε 7 ενώ μπορείς να τα βρείς free στο internet η να αγοράσεις τα 7 η τα χρ με γύρο στα 50euro?????

εγώ πήγα στο πλαίσιο και έκανα σύνθεση μαζί με τον τεχνικό που δουλεύει εκεί δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλά....!!

More
05 Jul 2009 15:45 #55785 by Stathis Yannacopoulos
Αρκετά καλή επιλογή. Να σε ρωτήσω ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω σε υπολογιστές.. δηλαδή έχεις εσυ η κάποιος φίλος σου λειτουργικό το οποίο θα μπορούσατε να βάλετε και να γλυτώσεις πχ αυτά τα χρήματα. Αν δεν ξέρεις αρκετά πραγματάκια και αν δεν έχεις κάποιον άμεσα να σε βοηθήσει είναι καλή επιλογή. Παίζεις οτι παιχνίδι έχει βγει ως σήμερα στο χαλαρό και με μικρές αλλαγές στο μέλλον θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια. Η οθόνη που έχεις ποσες ίντσες είναι?

More
05 Jul 2009 16:45 #55801 by Ρωμανός Βογιατζής

Panteiakos wrote: Αρκετά καλή επιλογή. Να σε ρωτήσω ποιες είναι οι γνώσεις σου πάνω σε υπολογιστές.. δηλαδή έχεις εσυ η κάποιος φίλος σου λειτουργικό το οποίο θα μπορούσατε να βάλετε και να γλυτώσεις πχ αυτά τα χρήματα. Αν δεν ξέρεις αρκετά πραγματάκια και αν δεν έχεις κάποιον άμεσα να σε βοηθήσει είναι καλή επιλογή. Παίζεις οτι παιχνίδι έχει βγει ως σήμερα στο χαλαρό και με μικρές αλλαγές στο μέλλον θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια. Η οθόνη που έχεις ποσες ίντσες είναι?

Καλά και να μην χέρι το παιδί μπορούμε να το βοηθήσουμε γι αυτό είμαστε εδώ :D !!!! Πήγαινε στο πλαίσιο και πες να μην βάλου τα windows δηλαδή να πάρης το πακέτο χωρίς windows (γίνετε) και κανε με ένα pm να σε φτιάξω :D !!!!!

More
05 Jul 2009 20:43 #55812 by someone1
Replied by someone1 on topic αγορα desktop
δηλαδη αμα τους πω να μην μου βαλουν τα windows πως ακριβως θα με φτιαξεις van basten 7 (στειλε pm αμα θες), η οθονη που εχω ειναι καινουρια 26 ιντσων, και απο υπολογιστες ξερω αρκετα αλλα οχι τοσα πολλα για να κανω δικη μου συνθεση ωστε να φτιαξω το καλυτερο δυνατο υπολογιστη , αμα θελετε προτεινεται κατι

More
06 Jul 2009 00:44 #55819 by Alex
Replied by Alex on topic αγορα desktop
Οκ είναι αλλά είναι ακριβο... Προσωπικά θα πρότεινα κατι πιο φτηνώ με τις ίδιες επιδόσεις σε games...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT