Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

desktop αντι για laptop

More
04 Jul 2009 05:07 - 04 Jul 2009 16:38 #55697 by someone1
λοιπον τελικα αποφασισα να παρω desktop και κατεληξα στα εξης

www.multirama.gr/products/produc ... tid=010100

www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=20

www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=20

ποιο μου προτεινεται?

Y.Γ. αμα εχετε να μου προτεινεται καποια συνθεση ευπροσδεκτη
Last edit: 04 Jul 2009 16:38 by someone1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2009 11:11 #55699 by Stathis Yannacopoulos
Games και laptop για εμένα δεν πάνε μαζί. Η μάλλον πάνε αν έχεις ήδη desktop/console και έχεις χρήματα τα οποία θέλεις να χαλάσεις και δεν ξέρεις που. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσει κάποιος λεφτά να πάρει gaming laptοp όταν μπορεί με τα ίδια χρήματα να πάρει power pc. Ακόμα και να πούμε οτι το φορητό το παίρνεις στις διακοπές.. καλύτερα στις διακοπές να μην έχεις τίποτα και να κάνεις τα μπανάκια σου και οταν με το καλό γυρίσεις.. λιώνεις στο pc.
Την φάση θέλω να πάρω gaming laptop την έχω περάσει και εγώ και αρκετοί φίλοι μου. Εγώ την βλακεία την έκανα και πριν 4 χρόνια πήρα με 1700 ευρώ ενα gaming laptop. Βέβαια τότε δεν είχα pc καν γιατί κάηκε αυτό που είχα και το χρησιμοποίησα και κάπως στο πανεπιστήμιο. Περιττό να σου πω οτι ενώ όταν το πήρα ήταν μέτριο ενώ τώρα δεν τρέχει καν παιχνίδια με shader 3 και έχει γερό fps drop ακόμα και στην source μηχανή γραφικών. Αν είχα στήσει pc τότε με 1700 ευρώ πιθανόν τώρα με μια αναβάθμηση 300-400 ευρώ να άντεχε το pc ακόμα. Επίσης αν δεν γνωρίζεις επειδή η λειτουργική ισχύ των laptop όταν είναι σε μπαταρία πέφτει δραματικά game χωρίς να είναι στην πρίζα δεν παίζεις.

Οι περισσότερες κάρτες γραφικών που ποσταρες σε συνδιασμό με την χρήση τους σε laptop σε λίγο καιρό δεν θα τρέχουν ικανοποιητικά τίποτα αλλα και για σήμερα αρκετά παιχνίδια θα τα τρέχουν μέτρια. Ταπεινή μου άποψη.. Με 1100-1200 ευρώ φτιάχνεις ενα pc το οποίο θα το έχεις αρκετά χρόνια ΑΝΕΤΑ και θα πάιζεις ανετα MAX graphics ότι παιχνίδι και αν βγεί τα επόμενα χρόνια . Σόρρυ που στη χαλάω. Αν απο την άλλη είσαι τόσο άνετα οικονομικά τι να πω.. οκ. Δικά σου τα χρήματα σεβαστό ότι αποφασίσεις.. εγώ απλά την γνώμη μου την είπα..

Υ.Γ Εκτός των άλλων.. turbo x δεν θα αγόραζα ούτε με 5 ευρώ..

More
04 Jul 2009 13:42 #55711 by someone1
Υ.Γ Εκτός των άλλων.. turbo x δεν θα αγόραζα ούτε με 5 ευρώ..

οραια προτεινε αλλη μαρκα με ετοιμο pc

Οι περισσότερες κάρτες γραφικών που ποσταρες σε συνδιασμό με την χρήση τους σε laptop σε λίγο καιρό δεν θα τρέχουν ικανοποιητικά τίποτα αλλα και για σήμερα αρκετά παιχνίδια θα τα τρέχουν μέτρια

οραια πες μου τι καρτα να βαλω

More
04 Jul 2009 14:41 #55717 by Stathis Yannacopoulos
Δεν θα ήθελα να σε πάρω στο λαιμό μου καθώς αυτά ειναι λεπτά θέματα. Έχω καλές εμπειρίες απο π.χ απο toshiba. Απλά αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι μακριά απο turbo x. Όσον αφορά για τις κάρτες φαντάσου οτι ήδη εχουμε περάσει σε άλλη σειρά καρτών απο την 9 serieς και σύντομα θα πάμε και παραπέρα. Όπως σου είπα πιο πάνω παιχνίδια έστω σε μέτρια setting θα παίζεις απλά δεν πιστεύω οτι θα αντέξει αρκετά. Στο desktop σου τι κάρτα γραφικών έχεις?