Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παράνομο download: Δικάστηκαν χρήστες

More
19 Jun 2009 21:03 #54474 by Stathis Yannacopoulos
Σε Αμερική και Ιταλία δικάστηκαν άτομα για παράνομο κατέβασμα.

paidcontent.org/article/419-ital ... .4-million

afp.google.com/article/ALeqM5gLA ... bdeS-yu7iw

Αν συνυπολογίσουμε οτι στην Γαλλία η αστυνομία παρακολουθεί τα download και αν κατεβάζει κάποιος κάτι παράνομα του πάει το e-mail απο την αστυνομία αμέσως φαίνεται οτι σιγά σιγά μπορεί οι εποχές να αλλάξουν. Άσχετα αν δεν πέρασε τώρα τελευταία ενας νόμος του Σαρκοζί΄.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2009 22:25 #54479 by vasogr
egw den tha katsw na plirwsw an theloun as me xwsoun mesa

More
19 Jun 2009 22:43 #54480 by Stathis Yannacopoulos

vasogr wrote: egw den tha katsw na plirwsw an theloun as me xwsoun mesa

Και να θέλεις να πληρώσεις vaso που να τα βρούμε τα εκατομμύρια? :P Αυτοί απλά βρίσκουντε μερικά θύματα να θυσιάσουν στον βωμό του χρήματος για να φοβηθούν οι υπόλοιποι.

More
20 Jun 2009 01:23 #54485 by vasogr
poia ekatommyria kale?

lew den tha katsw na parw to gnisio cd i paixnidi na plirwsw tou kosmou ta lefta.

kai meta lene i peirateia skotwnei. oxi agapi mou I ETAIRIA SKOTWNEI pou vazei 20eurw to cd kai 50 to videogame. na min milisw gia to ps3 kai xbox360 pou kanoun gyr sta 70.

doksa to theo yparxoun emulators

More
20 Jun 2009 02:58 #54486 by Nickltd
Οι εταιρείες για κάποιο λόγο πιστεύουν πως επειδή κάποιος κατέβασε κάτι, αυτόματα σημαίνει πως θα το αγόραζε αν το download δεν ήταν εφικτό.

Επίσης θα ήθελα πολύ να ξέρω τότε με τις κασσέτες γιατί δεν μας ενοχλούσαν? Γράφαμε όλα τα τραγούδια από το ράδιο και τα ακούγαμε, αντιγράφαμε κασσέτες με τα διπλά ραδιοκασσετόφωνα κλπ. Τότε δεν έχαναν χρήματα? Το πιο πιθανό είναι ότι με το διαδίκτο βρήκαν τρόπο αστυνόμευσης.

Πάντως παιχνίδια ps3 αγοράζω αυθεντικά και είμαι υπέρ του να πληρώνω για κάτι καλό. Η μουσική, αν και ακούω πολύ, είναι αδύνατον να αγοράσω όλα τα cd. Μπορεί να έπαιρνα 4-5 το πολύ. Πολλά προγράμματα pc δεν θα τα είχα και δεν θα μου έλειπαν τόσο, θα υποστήριζα την κοινότητα freeware πιο πολύ.

More
20 Jun 2009 06:58 #54489 by Αντώνης Παπαθανασίου
Εγώ πάλι θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί η παρακολούθηση των download δεν θεωρείται παραβίαση προσωπικού απορρήτου.

Απ'όσο ξέρω, ακόμα και στην περίπτωση που κάποια κρατική υπηρεσία ανεβάσει ένα ψεύτικο torrent ώστε να "τσιμπήσει" τους πειρατές (όπως είχε κάνει παλιότερα το FBI με το San Andreas), αυτό θεωρείται παγίδευση και ακόμα και αν ο παραβάτης δικαστεί, οι πιθανότητες να καταδικαστεί είναι λίγες.