Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με το pc

More
13 Jun 2009 13:22 #54159 by Νικολής Ασημάκης
Χτες έκανα την υπέρμετρη πατάτα και έσβησα καταλάθως το αρχείο "NTLDR" με αποτέλεσμα να μην ξεκινά το pc μου. Ο πατέρας μου προσπάθησε να αντιγράψει το αρχείο στο pc με τον τρόπο έναρξης με δισκέτα dos αλλά δεν έβλεπε τους δίσκους. Μετά πάμε να κάνουμε επιδιόρθωση στην εγκατάσταση των Windows και μας ζητά κωδικό administrator και από όσο θυμάμαι δεν έχω βάλει ποτέ τέτοιο κωδικό. Καμιά ιδέα ή συμβουλή παίζει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2009 13:33 #54160 by vasogr
exeis polla pragmata pou xreiazese?

More
13 Jun 2009 13:37 #54162 by Νικολής Ασημάκης
Αν σου πω πάνω από τον μισό σκληρό, δηλαδή καμιά 60ρια GB? :P

More
13 Jun 2009 13:48 #54163 by vasogr
wx! tha sou proteina format alla den...

More
13 Jun 2009 14:12 #54164 by Μάνος Γρυπάρης
Ξαναπερνάς Windows ΧΩΡΙΣ format (χωρίς "Διαμόρφωση"). Θα επιλέξεις δηλαδή Leave the system intact (no changes).
Αφού ξαναπεράσεις windows (σβήσε τον παλιό φάκελο και κάνε overwrite, έχει επιλογή στο Setup) από τον φάκελο Documents and Settings ο οποίος θα έχει παραμείνει, θα βρεις και τους παλιους καταλογους με τα saves σου, το desktop σου κτλ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Jun 2009 17:17 #54166 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Επίσης μπορεις να βάλεις καποιο live disc, δηλαδη ενα cd/dvd που να εχει μεσα το λογισμικό και να μην χρειάζεται εγκατάσταση. Ετσι θα μπορείς να πάρεις οτι αρχεια εχεις μεσα στο δισκο να τα βαλεις σε ενα εξωτερικο και μετα να προχωρίσεις σε format.

Και αυτο που ειπε ο Manos γινεται απλως αν δεν το εχεις ξαναδοκιμασει, πιστευω πως ο δικος μου τροπος ειναι πιο ασφαλης.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Jun 2009 18:15 #54168 by Νικολής Ασημάκης
Έκανα τον τρόπο του Μάνου και έπιασε. Τώρα πρέπει να φτιάξω τα προγράμματα από την αρχή, αλλά οκ! :P

More
16 Jun 2009 22:12 #54353 by vasogr
ksexasa.

mporeis na katevaseis to file scavenger(epilegeis na kaneis recovery apo ta arxeia pou eixes prin apo to format) katevase kalytera torrent omws giati apo tin google einai demo (vlepeis ta arxeia alla den mporeis na kaneis recovery)

elpizw na voithisa :wink: