Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η χούντα του Internet Explorer!

More
14 Apr 2009 12:58 #52176 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα θέλησα να κατεβάσω από το laptop στη δουλειά την τελευταία έκδοση του Windows Movie Maker και να το αποτέλεσμα:

[img

Τι να πω τώρα...πραγματικά δεν ντρέπονται στη Microsoft? Δεν τους φτάνουν τα τόσα πρόστιμα που έχουν δεχτεί για το μονοπώλιο? Τώρα η συνέχεια όπως βλέπετε είναι η υποχρεωτική λήψη του Internet Explorer για να κατεβάζεις από το site της Microsoft. Προφανώς περιμένουν να επιστρέψουμε στον IE, λες κι εμείς είμαστε τούβλα και δεν έχουμε μάθει το copy-paste σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, πάντως αν σας λέει κάτι στο laptop έχω Windows Seven εγκατεστημένα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2009 14:50 #52185 by Milkman14
Mano,na se rwthsw,gia poio logo symvainei ayto?To exw paratrisei kai egw(opws kai polloi allwste)alla den edoina shmasia kai afoy anaferthike,tha moy eleines thn aporia!

More
15 Apr 2009 01:02 #52197 by Μάνος Γρυπάρης

Milkman14 wrote: Mano,na se rwthsw,gia poio logo symvainei ayto?To exw paratrisei kai egw(opws kai polloi allwste)alla den edoina shmasia kai afoy anaferthike,tha moy eleines thn aporia!

Γιατί η Microsoft κάνει ότι είναι δυνατό ώστε οι χρήστες των Windows να χρησιμοποιούν Internet Explorer. Απλό.
Γι' αυτό άλλωστε και ο Internet Explorer ποτέ δεν υποστήριζε Apple και Amiga αλλά μόνο τα PC, για να αγοράσει ο κόσμος τα Windows. Είναι ένας από τους λόγους που οι κάτοχοι των δύο συγκεκριμένων υπολογιστών αναγκάστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 να αγοράσουν PC, για να βλέπουν αξιοπρεπώς τις σελίδες στο Internet, κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν με τους τότε browser τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)