Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ασυρματη συνδεση Internet ADSL

More
11 Aug 2008 21:27 #45663 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η ερωτηση μου θα ειναι απλη και συντομη :cool:
Γινεται να συνδέσω δυο υπολογιστες στο internet εαν εχουν διαφορετικο λειτουργικο συστημα και συγκεκριμενα Windows Xp και Windows Vista;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Aug 2008 08:49 #45677 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ασυρματη συνδεση Internet ADSL
Η απάντησή μου θα είναι απλή και σύντομη:
Ναι,γίνεται.

More
12 Aug 2008 10:38 #45679 by Μπάμπης Χαραλάμπους

headless\ wrote: Η απάντησή μου θα είναι απλή και σύντομη:
Ναι,γίνεται.

Μην με αντιγράφεις! :P
Ωραια γιατι σκεφτόμουν πως αν επαιρνα εναν δευτερο υπολογιστη θα υπηρχε προβλημα με την συμβατοτητα των Windows..
Tnx!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Aug 2008 16:30 #45696 by a Guest
Replied by a Guest on topic Ασυρματη συνδεση Internet ADSL
Επειδή προφανώς δεν εννοείς να είναι συνδεδεμένοι στο internet αλλά μεταξύ τους σε δίκτυο και να μπορουν να ανταλλάσουν αρχεία.
Αν τα 2 pc είναι πάνω στο ίδιο router το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στην ίδια ομάδα εργασίας.
Στα ΧΡ το default όνομα είναι MSHOME,στα Vista νομίζω WORKGROUP.
Άλλαξε το ένα απ' τα δύο,κάνε ένα restart και λογικά θα μπορεί να βλέπει το ένα τους κοινόχρηστους φακέλους του άλλου στις θέσεις Δικτύου.

More
12 Aug 2008 16:59 #45698 by Esperos
Αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το internet και οχι share αρχειων συνδεσε και τα 2 pc στο router ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα και εισαι σενιε πενιε! Ουτε ριθμισεις ουτε τιποτα, το λεω αυτο γιατι δεν αναφερεις πουθενα οτι θες δικτυο παρα μονο Intenet.  :wink:

More
12 Aug 2008 17:19 #45699 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σωστα μονο για ιντερνετ αρα ολα ειναι ok. Τnx Και σε εσενα headless για τις πληροφοριες :!:

More
13 Aug 2008 17:47 #45715 by Agelos Tsimidakis
Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν router αλλά απλό adsl usb modem (όπως εγώ), δεν χρειάζεται να αγοράσεις. Υπάρχει μια πιο φτηνή λύση, που εγγυημένα λειτουργεί αφου την έχω χρησιμοποιήσει κιεγω. Μπορείς να αγοράσεις για το κάθε PC pci καρτα LAN (με υποδοχή ethernet ή wireless), που κοστίζει από 11 ευρώ περίπου ή USB wireless adapter που όμως κοστίζει λίγο ακριβότερα. Στη συνέχεια και αφού τα εγκαταστήσεις στους υπολογιστές, μπορείς να τους συνδέσεις μεταξύ τους σαν Ad Hoc network (σύνδεση υπολογιστών χωρίς access point). Αφου συνδεθούν κατά αυτόν τον τρόπο, μπορείς τέλος να κάνεις share την σύνδεση internet από τον έναν στον άλλον.

Σημείωση: τα Laptops συνήθως έχουν ενσωματομένο wireless adapter οπότε δεν χρειάζεται usbaki adapter.