Λοιπόν διαβάστε να κουφαθείτε...Λοιπόν στο δωμάτιο μου έχω ένα καταβαστήρι και το PCάκι μου.Και τα δύο είναι συνδεδεμένα στον ίδιο router.Το ένα τρέχει win 2003 (κατεβαστήρι πρίν έτρεχε XP) και στο PCάκι Vista.Έχω κάνει forward στις πορτες κανοβικά στο router.Παρόλα αυτά στο κατεβαστήρι τα μισα μου τα δείχνει πράσινα και τα άλλα μισά κίτρινα.Το NAT τεστ μου το βγάζει OK.Στο κανονικό μου PC τα πάντα παίζουν ΟΚ.Έχω κατεβάσει ας πούμε το EURO 2004 (7DVD) από το gamato.gr.Μου το βγάζει πράσινο και NAT OK...Βάζω κάτι από mininova κίτρινο,έχοντας και το EURO ανοιχτό ΝΑΤ ΟΚ!Σταματάω το EURO...ΝΑΤ Firewalled!!!Βάζω το ίδιο torrent στο άλλο PC...Πράσινο...Δεν έχω καν firewall στα 2003 και το θέμα είναι οτι και στα XP τα ίδια έκανε...!Το router έιναι το NETFAST που δείνει η HOL αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα εκεί καθώς στο άλλο PC ολα παίζουν...Το έχει ξαναδεί κανείς αυτό;
Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT