Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοήθεια με errors των Windows

More
29 May 2008 11:10 #42793 by Μπάμπης Χαραλάμπους
[img

Εχω ένα γενικό προβλημμα.. Βασικά είναι δυο :P Λεπτομέριες στην Screenshot.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2008 13:40 #42801 by Μάνος Γρυπάρης
Για το RUNDLL πήγαινε Start/Run/msconfig και στην τελευταία καρτέλα δες τι τρέχει στην εκκίνηση. Κάνε κλικ στο κουτάκι κι απενεργοποίησέ το.

Για το άλλο, αν κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο τι σου βγάζει? Αν δεν κάνω λάθος μήπως πήγες να γράψεις CD με drag & drop ?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 May 2008 17:59 #42809 by Γιώργος Πάσχος
Για το πρώτο αυτό που είπε ο Μάνος πρέπει να φτάνει. Αν δεν μπορέσεις να το σβήσεις δοκίμασε κάποιο registry cleaner.

Όσον αναφορά το δεύτερο, δοκίμασες να το σβήσεις με ασφαλή λειτουργία ή δεν εμφανίζεται αν μπεις με αυτόν τον τρόπο?

More
30 May 2008 09:45 #42816 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Χμμ... Να μπω στην ασφαλης λειτουργια.. Αν το κανω εγω μπορει να μην ειναι και τοσο ''ασφαλης''

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 May 2008 11:49 #42822 by Μάνος Γρυπάρης
Safe Mode. Πατάς κάθε 1-2 δευτερόλεπτα το κουμπάκι F8 αφού ξεκινήσει ο υπολογιστής σου (και βρεθείς στη 2η οθόνη. Από τότε και μετά). Θα σου εμφανιστεί μια λίστα απ' την οποία επιλέγεις το safe mode.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 May 2008 13:52 #42829 by Μπάμπης Χαραλάμπους
0χα0χα0χα0χα0αχ0αχ0χα0 Πατησα delete και δεν επιανε...

More
31 May 2008 00:08 #42844 by Γιώργος Πάσχος

IloveCONSOLES\ wrote: 0χα0χα0χα0χα0αχ0αχ0χα0 Πατησα delete και δεν επιανε...  :?  Πατησα διαγραφη προσωρινων αρχειων και εφυγε  :P  :P  (Χωρις Safe Mode  :mrgreen:  ) Με το αλλο τι κάνω;;

Shittysoft Windows Power!!!

Για το άλλο:

Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο Μάνος

Αν δεν μπορέσεις να το κάνεις, τότε δοκίμασε το CCleaner το οποίο βρίσκεις : ΕΔΩ

Κάνε έναν καθαρισμό στην registry και μετά πες αν συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα.

More
31 May 2008 11:00 #42854 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ολα καθαρα!!

Ευχαριστώ!