Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αναβάθμιση pc για έναν φίλο απο Αθήνα (Aposperiti help)

More
18 May 2008 23:53 #42461 by Esperos
Δε το ανέφερα οχι γιατί ήθελα να παρουσιασω τα win ανώτερα όλων (αν ειναι ποτέ δυνατόν!) και πως τελικά δε υπάρχει τίποτα καλύτερο αλλά γιατί όλοι που κατακρίνουν τα win παντα λένε για το linux και για το Mac os! Το θέμα είναι πως όλα τα win ειναι τα χειρότερα των χειρότερων όμως αυτά εχουν την απολυτη υποστιριξη για τα παντα! Τι να το κανω το οποιοδήποτε άλλο αν δε το υποστηρίζει κανεις? Οπότε κανω τον μαλακα και αναμεσα σε ολες της αποτυχιες της Μ$ διαλέγω την λιγότερο αποτυχημένη, δε μπορώ να ακούω καθημερινα απο τους πελάτες πχ το χειρότερο λειτουργικό ειναι τα vista! Και να θεοποιούν τα xp!!!!! Αυτα που 3 στης 5 οθόνες που θα δείξουν θα είναι μπλε!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2008 13:35 #42515 by Μάνος Αλιμπέρτης
Aposperitis, τα XP με το Service pack 2 σχεδον ποτέ δεν πετάνε μπλε οθόνες.

Σε 7 χρόνια που δουλευώ τα ΧP θυμάμαι όλες και όλες δύο μπλε οθόνες...Οπότε μην λέμε ότι θέλουμε! Τα xp είναι μακραν το πιο επιτυχημένο λειτουργικο της Microsoft και δεν ειναι τυχαίο οτι έμεινε στην αγορά κοντά στα 6 χρόνια χωρίς να βγει αντικαταστάτης του.

Πάντως επειδή και εγώ έχω στο μυαλο μου οτι σε λίγο καιρο θα χρειαστώ καινούργιο μηχάνημα έχω το δίλλημα μεταξύ του DirectX10 και των windows ΧP που όμως δεν θα μπορώ να βρω πλέον γνήσια...(θα αποσυρθουν αυτόματα απο τα καταστήματα ή απλα θα σταματήσει η παραγωγή και θα πουλιέται οτι έχει μείνει stock;;;)

Everything that has a beginning has an end...

More
20 May 2008 14:26 #42519 by Esperos
Παιδια αν πάψετε τα σκέφτεστε μεμονομένα τοτε θα λυθουν πολλα και γενικοτερα προβληματα της ζωης μας! Δεν υπάρχει το ΕΓΩ αλλα το ΕΜΕΙΣ! Επειδή σε εσένα έβγαλε ελάχιστες μπλε οθόνες τι πάει να πει πως ειναι καλό λειτουργικό? Το υπόλιπο 80% των χρειστών ανα τον κόσμο που τους έβγαλε δε μετράει? Σε εσένα μπορεί να μην έβγαλε για χιλιους δυο λόγους! Να μη τα είχες υπεβολικά φορτομένα, να μην είχες πάρα πολλά προγραμματα εγκατεστημένα μέσα, οι συσκευες που είχες να ηταν οι βασικές χωρις να εκαναν conflict μεταξυ τους και δε ξερω και εγω τι αλλο! Καποιος αλλος ομως που εχει εγκαταστήσει 50 διαφορετικα προγραμματα, έχει επάνω καρτα τηλεόρασης, καρτα ηχου, 2 καρτες γραφικων, καρτα επεξεργασιας video, σκανερ, εκτυπωτή, καμερα και γενικοτερα να ειναι ενας επαγγελματίας χρήστης και στα δυσκολα το σύστημα κρασάρει τι να πει? Και για μενα με την δικια σου λογική τα milenium

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
20 May 2008 17:53 #42523 by a Guest
Δεν είναι ακριβως έτσι ,και αναφερομαι στο τελευταίο που είπες.
Τα ΧΡ θα συνεχίσουν να διατίθενται,αλλά μόνο για μια κατηγορία προιόντων,συγκεκριμένα για subnotebooks οπως το Asus EEEpc και το Msi Wind ,με οθόνες μέχρι 10'' κλπ
Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκε οτι θα βγεί και έκδοση του OLPC με ΧΡ.

Αν και η αλήθεια είναι οτι τα ΧΡ τα φάγανε λέον τα ψωμιά τους.

More
20 May 2008 19:49 #42524 by Vassilis
ε, παιδιά, ξεφύγατε λίγο από το θέμα :P

More
21 May 2008 12:01 #42536 by Μάνος Αλιμπέρτης
:P Tο θέμα με το XP το έχουμε εξαντλήσει πιστεύω εδωπέρα στο forum καθώς κάθε συζήτηση καταλήγει να ειναι Xp vs sVista ...

Everything that has a beginning has an end...