Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα και ερώτηση....

More
15 May 2008 23:02 #42347 by Tasos Georgos
Πρόβλημα: Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου. Έχω δίσκο SATA. Έχω κατεβάσει τα drivers της motherboard για το BIOS.Όταν πριν την εγκατασταση των Windows πατάω F6 για να βάλω τη δισκέτα με τους drivers μου λέει ότι δε βρέθηκε το αρχείο txtsetup.oem... Καμιά ιδέα για να μεε βοηθήσετε ;;;;

Ερώτηση: Μ΄αρέσει να κάνω μίξεις τραγουδιών και να φτιάχνω CD δικά μου. Χρησιμοποιώ το Virtual DJ. Όμως ότν αποθηκεύω "τη δουλειά μου" αποθηκεύεται σαν ένα κομμάτι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει αυτό το μεγάλο κομμάτι και να μου το χωρίζει σε μικρότερα;;;

Ευχαριστώ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2008 00:46 #42356 by Esperos
Δε καταλαβαινω γιατι βαζεις δισκετα επειδή εχεις sata και εγω sata εχω αλλα μπουταρω απο το cd των win! Μηπως εννοείς Raid?

Απο όσο γνωρίζω οχι δεν υπάρχει τετοιο προγραμμα!

More
16 May 2008 16:38 #42370 by Tasos Georgos
Μόλις bootαρει το CD και πάει να κάνει εγκατάσταη τα Windows μου λέει ότι το συστημα δεν βρίσκει κάποιο σκληρό δίσκο για να κάνει εγκατάσταση. Μου είπαν ότι το πρόβλημα είναι ότι ο δισκος είναι SATA και γι' αυτό δε γίνεται η εγκατάσταση και πρέπει να βρω τα drivers που αναφέρω πριν...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 May 2008 16:46 #42371 by a Guest
Replied by a Guest on topic Πρόβλημα και ερώτηση....
LOL. Winblows ftw!

More
16 May 2008 16:49 #42373 by Esperos
Α καλα επεσες σε πανασχετους μιλαμε! Οχι φιλε μου καμια σχεση! Απλα πρεπει να πας στο bios και να κοιταξεις μια επιλογη που προφανος ειναι disable που ειναι ο controler των σκληρων δισκων! Επαναλαμβανω δισκετα για boot θα ηθελες μονο αν ειχες 2 σκληρους σε reid τοτε και μονο τοτε θα ηθελες δισκετα!

More
22 May 2008 01:23 #42566 by Ανδρέας Γρυπάρης

aposperittis\ wrote: Α καλα επεσες σε πανασχετους μιλαμε! Οχι φιλε μου καμια σχεση! Απλα πρεπει να πας στο bios και να κοιταξεις μια επιλογη που προφανος ειναι disable που ειναι ο controler των σκληρων δισκων! Επαναλαμβανω δισκετα για boot θα ηθελες μονο αν ειχες 2 σκληρους σε reid τοτε και μονο τοτε θα ηθελες δισκετα!

O Controller πρέπει να ειναι ρυθμισμένος σε AHCI/RAID mode μόνο έτσι λειτουργεί φυσιολογικά, ΟΧΙ IDE mode & emulation. Όσο για την δισκέτα, πρέπει να πας σε έναν υπολογιστή και να την φτιάξεις όπως πρέπει, με τους φακέλους i386/x64, txtsetup.oem κ.α., Ποιά motherboard έχεις;

More
23 May 2008 15:34 #42616 by Tasos Georgos
Εχω την ASUS A8V Deluxe