Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows XP:Service pack 3

More
21 Apr 2008 13:07 #41762 by Μάνος Αλιμπέρτης
Το μακροβιότερο λειτουργικό σύστημα της M$ (και κατα τη γνώμη μου μακραν το καλύτερο και πιο αξιόπιστο αφοτου προστέθηκε το Sp2), τα Windows XP αν και πλέον δεν τα βρίσκουμε σε καινούργιους υπολογιστές (η M$ θέλει να διαθέσει αποκλειστικά τα sVista) αυτες τις μέρες θα κυκλοφορήσει το Service pack 3 που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές ενημέρωσεις των τελευταίων 4 ετών(απο τότε που κυκλοφόρησε το SP2) καθως και διάφορες

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2008 18:10 #41767 by Giannis
Replied by Giannis on topic Windows XP:Service pack 3
Ta vista theoroyntai mia apotyxia kai pragmatika den pisteyw oti yparxei estw enas swbaros xphstis poy na ta xrhsimopoiei (pianoyn poloys poroys kai den prosferoyn tipota to spoydeo)
to sp pack to perimenan arketoi 8a doyme ti aksizon. :?

More
22 Apr 2008 01:51 #41778 by Μάνος Αλιμπέρτης

Lager\ wrote: Ta vista theoroyntai mia apotyxia kai pragmatika den pisteyw oti yparxei estw enas swbaros xphstis poy na ta xrhsimopoiei (pianoyn poloys poroys kai den prosferoyn tipota to spoydeo)
to sp pack to perimenan arketoi 8a doyme ti aksizon. :?

Στην υπερεσία που δουλεύω στο πολυτεχνείο sVista έχουν τα μηχανήματα και τρέχουν μια χαρούλα αλλα με 2 gigabyte μνήμη

More
22 Apr 2008 14:26 #41786 by Kostas
Replied by Kostas on topic Windows XP:Service pack 3
Για εμενα τα Vista δεν πρεπει να υπαρχουν.

Οσον αφορα αυτο με τα laptop,μονο στους φορητους του Πλαισιου μπορεις να τα βγαλεις.

More
22 Apr 2008 16:37 #41789 by Μάνος Αλιμπέρτης

neo^\ wrote: Για εμενα τα Vista δεν πρεπει να υπαρχουν.

Οσον αφορα αυτο με τα laptop,μονο στους φορητους του Πλαισιου μπορεις να τα βγαλεις.

Εχω ακούσει οτι και η ίδια η M$ πιέστηκε απο διάφορους κατασκευαστες (προφανώς hardware) αφου είχε υπογράψει διάφορες συμφωνίες στις οποίες έλεγε οτι ανα κάποια συγκεκριμένα διαστήματα πρέπει να βγάζει καινούργια λειτουργικα. Μην ξεχνάμε κιόλας τις απαιτήσεις σε hardware που έχουν τα sVista που συνδέεται άμερα με το παραπάνω.

Πάντως εγώ παιδια με τα XP μια χαρούλα κάνω τη δουλεια μου. Προσπαθώ βέβαια ταυτοχρονα να χρησιμοποιώ και ubuntu αλλα όταν θέλεις να έχεις ενα PC πανέτοιμο για δουλεια (βλέπε σχολή) τις περισσότερες φορές καταφεύγω στα Χp αφου στο Linux όλο και κάτι θα μου λείπει...

More
04 May 2008 01:38 #41985 by Μάνος Αλιμπέρτης
Τελικά η κυκλοφορία για το Service Pack 3 των XP ενω ήταν προγραμματισμένη για τη Τρίτη που μας πέρασε αναβλήθηκε λόγω μίας ασυμβαότητας του SP3 με το Microsoft Dynamics Retail Management System, ένα σύστημα διαχείρισης για μικρές και μέτριες επιχειρήσεις.

Εδωπέρα μου φαίνεται λιγάκι ανοργανωσια απο τη M$ αλλα ο κώδικας πάντα ειναι ενα απρόβλεπτο πράγμα,οπότε υπομονή

More
04 May 2008 13:51 #41998 by Alexandros
Εγώ πάντως τα περιμένω πως και πως...Windows Xp Rulez
Είμαι κατά των Windows Vista διότι πολύ απλά δεν είναι συμβατα με πολλά προγράμματα..

Under construct..

More
23 May 2008 15:28 #42615 by Petros
Replied by Petros on topic Windows XP:Service pack 3
Κυκλοφορεί το Servise pack 3 για τα Windows XP μπορείτε να το βρείτε εδώ

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR