Με αφορμή την αγορά καινούργιας οθόνης που σκεφτόμουν έψαξα λιγάκι το τι παίζει με το High Definition και πραγματικά μπερδευτηκα.
Καταρχας,υπάρχει το High Definition Full καθως και το προγενέστερο το HD Ready.Aπο αυτα που διάβασα οι αναλύσεις τους αντίστοιχα ειναι 1020p και 720i.Mπορείς κάποιος να μας τα εξηγήσει αυτα τι ακριβώς ειναι;Ομολογουμένως όλα αυτα ειναι ακρως εντυπωσιακα(έχω δει high definition και έχω μείνει μαλάκας) και ειδικότερα για games.
Κάποιος με παλια κάρτα γραφικών και το κλασσικο DVI μπορεί να απολαύσει High Definition.Δηλαδή πρέπει να έχουν ειδική κατασκευή ή χαρακτηριστικά οι οθόνες για να γίνουν High Definition full or Ready;
Βέβαια οι γ@μ@ν@ με το DRM τους έχουν ενσωματώσει τεχνολογία που να ρίχνει την ανάλυση (HDCP) αν δεν ανιχνεύεται DRM ή αν τέλος πάντων τα Vista ή το όποιο λογισμικο(drives,players) μυρίζεται πειρατικο υλικο.Ποιος μου εγγυάται εμένα οτι ένα δικο μου Videο δεν θα έχει πρόβλημα και θα το απολαμβάνω σε μειωμένη ανάλυση;Αλλωστε κάποιος μπορεί ν αμην γουστάρει το DRM...