Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
asla13 wrote: Καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα (επεξεργαστης,μνημη ram,καρτα γραφικων,σκληρος δισκος, λειτουργικο συστημα) ενος PC που μπορει να σηκωσει ανετα το LoL σε high quality γιατι το laptop μου, παρολο που ειναι πολυ καλο, μερικες φορες πεφτει κατω απο 20 fps .
Ευχαριστω πολυ
chrysostomos wrote: Τί θα αλλάζατε σε αυτό το pc για να παιζω τα νέα games Που θα κυκλοφορήσουν για pc? Μιλάω για 2015 και βάλε ώστε να μην χρειαστει και αλλη αναβάθμιση. σκέφτομαι για μια r9 280 Και αλλα 4gb ram. Εσείς τι λέτε?
Kaz wrote: Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναβαθμισω ενα πολυ παλιο pc σταθερο που εχω με pentium 4 μια καρτα γραφικων 8800 gt μνημη 2gb τροφοδοτικο enermax triathlor 450w και λοιπα
αρχικα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου προτεινετε εναν cpu μια καρτα γραφικων mobo και μνημες για μεταχειρισμενα παντα σε μια τιμη κοντα στα 200-250 ευρω.η χρηση που το θελω ειναι για καποια παιχνιδια οπως pro,fifa,nba 2k,το πολυ grand theft auto v οχι δλδ τα πολυ βαρια παιχνιδια(να μπορω ομως ναι παιξω παρομοια παιχνιδια και μετα απο 2-3 χρονια)δευτερον ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει πιθανοτητα να μην χωρεσουν στο κουτι(το λεω επειδη ειναι παλιος κοντα 10ετιας ο υπολογιστης και ενδεχωμενος να αλλαζουν και τα μεγεθη των καινουριων των cpu gpu δεν γνωριζω βεβαια απλως ρωταω)
τελος ετσι ενδεικτικα να σας πω για τι περιπου επιπεδου κομματια κοιταω
cpu: amd fx 6300, amd x4 965, core 2 quad q9400, i5-3350, xeon E5450 ,
gpu: hd 6850, hd 6870, hd 7750, gtx460, gtx470, gtx560
ολα αυτα στο περιπου χωρις να γνωριζω ακριβως τις τιμες τους δηλ καποια μπορει να ειναι αρκετα ποιο ακριβα απο καποια αλλα
εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε ακομα καλυτερη τιμη που θα μου κανει την δουλεια μου εννοεται καλοδεχουμενο απο την αποψη οτι αυτα που εχω κοτιαξει εγω ισως να παρα ειναι καλα για την δουλεια που το θελω
ευχαριστω εκ των προτερων
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ο FX-8350 είναι πολύ καλός σε σχέση τιμή-απόδοση. Δες εδώ αξιολογήσεις:Argir wrote: Είναι πραγματικά τόσο καλός ο FX-8350 ?
Σε tests στο μόνο που περνάει τον 4690 είναι το passmark www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html# (9000 - 7700) αλλά σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα tests χάνει και .... πολύ cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4 ... MD-FX-8350
Επίσης όλες οι μητρικές για intel είναι μεν λίγο πιο ακριβές αλλά κατά κανόνα "φοράνε" και πολύ περισσότερα καλούδια και κατά την γνώμη μου "δείχνουν" και πιο ποιοτικές (στην ίδια πάντα εταιρία)
www.gigabyte.com/products/produc ... id=4455#ov
www.gigabyte.com/products/produc ... id=5105#ov
Τέλος και ένα θεματάκι με τις μνήμες. Κατά πόσο αξίζει να πληρώσει το κάτι παραπάνω που χρειάζεται για να πάει στα 1800+ ή στα 2100+ ή και 2400. Τέλος (σε ένα σύστημα με 7 64bit) πόση διαφορά θα κάνουν τα 16 από τα 8 gb και αν ναι σε τι είδους εφαρμογές...?
Αυτά για τώρα για να μην κουράζω (για την επιλογή υδρόψυξης αργότερα )