Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
31 Jan 2008 13:09 #40193 by o poutsoklis
gia to sta8ero ta eipan kai ta alla paidia.
an omws 8es kati gia otan eisai kana ta3idaki 'h diakopes kai to blackberry sou th spaei, tote proteinw auto:

eeepc.asus.com/global/

kanei $400 kai einai to pio petuxhmeno hardware kommati ths asus apo tote pou idru8hke.

mhn 3exnas oti an eisai se diakopes de xreiazetai na paizeis paixnidia. des kana mail, browsare kana neo, kane ta mpanakia sou, to kamaki sou kai ase to world of blowcraft... gnwmh mou...

poutsoklis -- debian gnu/linux: apt-get into it!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2008 13:32 #40203 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

aposperittis\ wrote: 3 POST πιο πάνω έχεις την προσωρινή σου απάντηση!

Ναι το ξέρω, απλά θέλω συγκεκριμένα πράγματα, μοντέλο κλπ.

More
01 Feb 2008 15:12 #40204 by Esperos
Δε ξέρω τι δε καταλαβαίνεις απο αυτά που γράφω για αυτό σου κάνω copy-paste μέρος της απάντησης που ήταν 3 post πιο πάνω και αυτό σου έλεγα...

"...........Μέχρι το καλοκαίρι ότι και να σου πω δεν θα υπάρχει πια! Τα πάντα αλλάζουν σε γρηγορό ρυθμό............"

Άρα λοιπόν σου ξαναπαντώ με άλλα λόγια ότι αποφάσισε πρώτα πότε θα το πάρεις και μετά τα λέμε! Τα pc δεν είναι αμάξια, κάθε 6 μήνες βγαίνει κάτι που καταργή το προιγούμενο. Ειδικά μέχρι το καλοκαίρι που λες εσύ τα πάντα αλλάζουν, άρα τι να σου πω?

More
01 Feb 2008 18:28 #40211 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Ααααα τώρα κατάλαβα. Νόμιζα πώς έλεγες ότι τα laptop αλλάζουν πολύ γρήγορα. ΟΚ τώρα το κατάλαβα.

More
26 Apr 2008 20:00 #41862 by Μάνος Αλιμπέρτης
Σε συνέχεια του θέματος που είχα ποστάρει για αγορά καινούργιας οθόνης ειναι ο ακόλουθος προβληματισμός μου...

Το τωρινο μου desktop όσο και το laptop ειναι HD Ready (1280*1024 και 1280*800 αντίστοιχα) με μία GeForce 6600GT ΑGP για το desktop που θα πέσει πάνω του η οθόνη. Απο επεξεργαστή φοράει έναν Athlon 3800 X2 στα 2.0 ghz με 512 kbytes cache ο κάθε πυρήνας.Επίσης έχω 2 dimms των 512 mbyte RAM (DDR 1), έναν Raptor για το λειτουργικό, tagan 420 απο τροφοδοτικό και άλλον έναν 200άρη seagate αποθηκευτικό χωρό.

Η χρήση που κάνω ειναι σχετικά χαλαρό gaming, ταινίες, προγραμματισμός (Java,C,Matlab και VHDL) downloading και ίσως πολύ χαλαρή επεξεργασία video.

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πράγμα που θα αγοράσω ειναι ένας σκληρός του 1 tb γιατι πραγματικά έχω στεγνώσει απο gigabytes. Τι προτείνεται σ αυτο το σημειο;Ειμαι ανάμεσα σ' αυτόν τον Samsung που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και σ΄αυτον τον Seagate που επίσης έχω ακούσει οτι ειναι πολύ καλός, δροσερός και αθόρυβος και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τα 3 του Samsung. Επειδή αρχικά θα φορεθεί στο παλιο PC και ειναι Sata 2 και έχω ΜΟΝΟ sata 1 αξίζει να πάρω και μία PCI κάρτα;Θα δω διαφορές ή τα ίδια με το Sata1;

Οτι κίνηση θα κανω με εξαίρεση το δίσκο θα ειναι σε βάθος εξαμήνου απλα το θέμα με προβληματίζει απο τώρα...Να πάρω αυτη αυτη τη AGP

Everything that has a beginning has an end...

More
28 Apr 2008 12:39 #41870 by Giannis
Egw sti 8esi soy 8a ekana ekonomies wste na eperna enan kainoyrio pc mia k kali k ton palio 8a to poylaga.. :wink:

More
02 May 2008 22:39 #41966 by Ανδρέας Γρυπάρης
Ο υπολογιστής σου είναι ήδη αρκετά καλός, εκτός αν σου έχει κάτσει στο μυαλό να βάλεις vista οπότε μόνο έτσι θα θες αλλαγή.

Η 7600 που ανέφερες είναι πολύ καλή αναβάθμιση για αρχή. Από σκληρό δίσκο θα σου πρότεινα WD αλλά αν δεν θες WD τότε επέλεξε Samsung γιατί οι Seagate κάνουν σαν τρακτέρ όταν φορτώνουν!

ΕΑΝ θες να βάλεις vista, τότε χρειάζεσαι 4-8GB RAM, DX 10.1 κάρτα γραφικών (Βλ. ΑΤΙ 3850/3870/3870Χ2) και σίγουρα PCI-E motherboard, άλλο CPU(εφόσον το motherboard θα είναι AM2) κ.α. κάτι που δεν το βρίσκω σκόπιμο για την ώρα.

More
17 May 2008 18:05 - 17 May 2008 20:48 #42406 by Μάνος Γρυπάρης
Μόλις έκανα αναβάθμιση και θέλω γνώμη για το αν έκανα καλή επιλογή στο θέμα τιμής-απόδοσης:

Motherboard: ASUS M3A
Επεξεργαστής: AMD Dual Core 3800 (2Ghz έκαστος)
Μνήμες: 2GB DDR Micron
Κάρτα γραφικών: ATI Radeon (Sapphire) HD 3650

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 May 2008 20:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 May 2008 18:40 #42410 by Esperos
Πολυ καλη επιλογη, σωστος συνδιασμος πραγματων και αριστες επιδοσεις για τα λεφτα τους.

More
04 Sep 2008 00:25 #46781 by Μάνος Αλιμπέρτης
Με την επιστροφή απο τις διακοπές επανήλθε για μένα το θέμα του καινούργιου υπολογιστή οπότε και γι αυτο ξαναζωντανευω το topic.

Oτι θέλω έστω μια αναβάθμιση αυτο ειναι πλεον ψιλοδεδομένο αφου τσίμπησα την DELL 2408wfp (24αρα Full HD) oπότε ακόμη και στο desktop δουλευω full HD και το υλικο που κατεβάζω ειναι σχεδον αποκλειστικά 720p αφου κιόλας πέφτω πάνω σε 100αρα γραμμή. Το 720p λοιπον το PC μου το παίζει κανονικότατα και χωρις κολλήματα εκτος λίγων εξαιρέσεων. Ομως στο full HD Video, τα 1080p, είτε κολλάει η εικονα και ο ήχος μαζί είτε αδυνατεί να συγχρονιστεί το video με τον ήχο και κατ επέκτασην με τους υπότιτλους.

Ολα θα εξαρτηθούν απο το αν τσιμπήσω το PS3 (σε μορφή δώρου

Everything that has a beginning has an end...